A.C.E, Kang Daniel x Zico, HA:TFELT și VICTON lansează melodii noi!

Imagine

Avem lansări de la A.C.E, Kang Daniel x Zico, HA:TFELT și VICTON!

Chan din A.C.E a lansat melodia ‘Show Your Heart‘, fiind vorba despre un OST pentru drama ‘Welcome‘.

Videoclipul melodiei arată diferite scene din dramă și are în prim-plan personajele principale: L care joacă pisica-om Hongjo, Shin Ye Eun, în rolul lui Kim Sol Ah, stăpâna sa, și Seo Ji Hoon care îl interpretează pe Lee Jae Sun.

Un OST a lansat și Seungsik din VICTON. Numele melodiei este „While the Memory Sleeps” și se potrivește perfect cu titlul dramei ‘Find Me in Your Memory‘.

Videoclipul muzical prezintă scene dramatice dintre prezentatorul Lee Jung Hoon (jucat de Kim Dong Wook) și modelul transformat în actriță Yeo Ha Jin (interpretată de Moon Ga Young), de la prima întâlnire până în momentul actual al relației.

HA:TFELT a lansat melodia principală, ‘Sweet Sensation’, în colaborare cu Sole, de pe albumul ‘1710‘. În videoclip, o putem vedea pe HA:TFELT cum stă o zi în casă în timp ce face curățenie,  în timp ce se pregătește pentru un nou început.

Kang Daniel și Zico lansează ‘Refresh’. Melodia face parte din proiectul agenției Starship Entertainment ‘Project for the Love of Korea’. Zico însuși a scris versurile cântecului. Acestea vorbesc despre nevoia de a-ți reîmprospăta viața într-o lume complicată.

Un gând despre „A.C.E, Kang Daniel x Zico, HA:TFELT și VICTON lansează melodii noi!

  1. Pingback: HA:TFELT spune că nu este interesată de lux ca răspuns fanilor îngrijorați că aceasta are doar o geantă! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s