Moonbin din ASTRO își împărtășește țelurile pentru anul 2020

ASTRO’s Moonbin Shares His Goals For 2020

Membrul grupului ASTRO, Moonbin, arată extrem de carismatic în pictorialul pentru revista Vogue!

Pe durata ședinței foto, Moonbin a dat dovadă atât de o privire pătrunzătoare ce completa perfect alura bărbătească impusă de geaca de piele, cât și de carisma unui băiat cu zâmbet gingaș și păr ciufulit. Deși acesta a fost timid înainte de a începe ședința foto, Moonbin a demonstrat profesionalism în momentul în care s-au pornit camerele și a pozat plin de entuziasm, cucerindu-i pe cei de pe platourile de filmare.

În interviul acordat, Moonbin a vorbit despre țelurile pe care le are pentru acest an: „Țelul meu pentru 2020 este de a deveni un ‘tânăr sănătos’. În ultima perioadă, vreau să devin o persoană plină de tinerețe, caracterizată prin culori diverse, asemenea curcubeului. Ar fi drăguț dacă acestea s-ar aduna și ar deveni una singură, creându-l pe noul Moonbin.”

Când a fost rugat să își adreseze un mesaj care să îl motiveze să-și ducă la bun sfârșit scopul, acesta a spus: „Nu te stresa prea mult dacă pare că nu poate fi făcut. În viitor, când vei privi înapoi, nu va fi mare lucru. Dar dacă încă vrei, atunci încearcă!”

La momentul actual, Moonbin joacă în drama online „The Mermaid Prince”. Pictorialul și interviul detaliat cu Moonbin vor apărea în numărul lunii mai al revistei Vogue.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s