Ce agenții nu își lasă idolii să aibă relații?

Aceste 5 agenții au reguli când vine vorba de relații.

Până în prezent, subiectul ‘dating ban’ (‘interzicerea de relații’) a fost unul foarte intens discutat. Chiar dacă unii fanii nu suportă să-și vadă idolul preferat că se întâlnește cu cineva, alți fani ar da orice doar să-și vadă idolul fericit.

Dacă în urmă cu câteva zile, am analizat 4 cupluri care si-au făcu relațiile publice, acum o să vorbim de 5 agenții care nu sunt așa permisibile când vine vorba de relații.

#1 JYP

JYP Entertainment Warns Against Chinese Company Pretending To Be ...

Park JinYoung a declarat că înainte compania lui interzicea relațiile pe o perioada de 5 ani, dar a observat că nimeni nu respecta aceasta perioadă. Pentru a le fi mai ușor idolilor, el a decis ca regula să fie aplicată doar 3 ani.

#2 YG 

YG Entertainment Ungkap Karyawan dengan Gaji Tertinggi, Bayarannya ...

 

Poate una dintre cele mai stricte companii care are regula este YG Entertainment. Când Dara și Bobby din iKON au apărut la emisiunea „Happy Together” au vorbit despre această interdicție. Ei au spus că idolii tineri trebuie să respecte regula pe o perioadă de 5 ani, iar cei care sunt mai mari trebuie să aștepte doar 3 ani.

#3 RBW

RBW will go public soon! 😆😆 | MAMAMOO Amino

Într-o emisiune radio din 2016, ‘2PM date with Park KyungRim‘, fetele din MAMAMOO au declarat că agenția lor le lasă să aibă relații.

#4 Pledis

Pledis Entertainment to take legal action against false facts ...

Când KyulKyung făcea parte de I.O.I, a menționat într-o emisiune că agenția Pledis are o regulă prin care interzice idolilor să aibă relații, perioada fiind de 3 sau 4 ani.

#5 SM

SM Entertainment also announces legal action against false rumors ...

Acest lucru poate nu e cunoscut de mulți fani K-Pop, dar anterior, Lee SooMan a împărtășit la emisiunea ‘Radio Star‘ că își încurajează artiștii să se întâlnească cu alți idoli din agenție. El a mărturisit că mai degrabă încurajează relații în cadrul propriei agenții, astfel încât dacă ceva nu merge bine, compania să rezolve imediat problema.

 

Sursă

 

Un gând despre “Ce agenții nu își lasă idolii să aibă relații?

  1. YG are reguli, dar poti sa ceri permisiunea sa incalci vreuna, situatia nu e chiar asa stricta, asta a fost confirmat de idoli YG(Dara este un exemplu) si parca au spus si ca daca ai o relatie, ar fi bine sa fie in secret.
    Adevarul este ca la cum sunt vazute relatiile in kpop, mi se pare logic sa nu ai o relatie imediat cum debutezi, dar ar trebui sa fie okay dupa un timp

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s