Kim Yo Han vorbește despre depășirea obstacolelor și cum se înțelege cu colegii din noua emisiune

Kim Yo Han Talks About Overcoming Difficulties And Getting Along With The Cast Of New Music Variety Show

Pe 24 aprilie, Kim Yo Han, Lee Sang Min, Kim Sook, Moon Se Yoon și directorul de producție Park In Seok au luat parte la o conferință de presă pentru noua emisiune cu tematică muzicală a postului KBS.

Emisiunea, „Battle of the Musicians” îi prezintă pe membrii distribuției care se întâlnesc cu artiști ce au influențat industria muzicală din Coreea și decid să înceapă un nou proiect muzical în colaborare cu aceștia.

Pe durata conferinței de presă, Kim Yo Han a fost întrebat despre experiența sa de a face parte dintr-un grup temporar, făcându-se referire la grupul X1, înființat prin intermediul emisiunii „Produce X 101”. Acesta a spus: „Nu am niciun fel de cunoștințe anume despre formarea unui grup temporar. Sunt doar fericit că pot lucra cu seniori din industrie pe care i-am văzut la televizor. Cred că ai rezultate bune dacă muncești din greu. Vreau să mă înțeleg bine cu toată lumea.”

De asemenea, artistul a fost întrebat despre cum se simte cu privire la destrămarea trupei X1 și la anularea de către KBS a difuzării dramei „School 2020”. Kim Yo Han a răspuns: „Este adevărat că am trecut printr-o perioadă dificilă. Dar este întrecut, așa că încerc să o uit. A reprezentat o oportunitate bună. Viitorul este mult mai important, așa că voi continua să privesc înainte.”

De asemenea, acesta a vorbit despre cum s-a simțit întâlnindu-i pe Song Ga In și Song Chang Shik, doi dintre artiștii legendari alături de care lucrează distribuția, afirmând: „Am văzut-o pe Song Ga In foarte mult pe ecran și am întâlnit-o și în cadrul emisiunilor muzicale în trecut. Dar Song Chang Shik este la un alt nivel. Acesta și-a făcut debutul în aceeași perioadă în care se năștea mama mea. La început a fost jenant, dar am urmări videoclipuri vechi și am realizat ce persoană uimitoare este, care urmează regulile pe care și le-a făcut singur cu mult timp în urmă.”

Când a fost întrebat despre cum este să fie cel mai tânăr membru din distribuție, răspunsul său a fost: „Când i-am întâlnit prima dată pe ceilalți membri, au început să vorbească despre Chakra și alți seniori. Când vorbeau despre acele lucruri, priveam în depărtare. Eram singurul care nu putea cânta melodiile. Dar acum nu mai simt diferența de vârstă. A fost doar în prima zi.” Acesta a ales-o pe Kim Sook ca fiind cea mai prietenoasă dintre colegi, spunând: „Are mare grijă de mine când ne aflăm pe platourile de filmare.”

Kim Yo Han l-a ales pe Shin Seung Hoon ca fiind artistul legendar pe care și-ar dori să îl întâlnească și a adăugat: „Cred că m-aș emoționa când i-aș asculta muzica. Printre contemporanii de la care mi-aș dori să învăț se numără Crush, Dean și Zico.”

„Battle of the Musicians” va avea premiera în data de 25 aprilie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s