Drama “The World Of The Married” din nou pe locul 1, iar “When My Love Blooms” de pe tvN are o premieră puternică

“The World Of The Married” está a menos de un 1 por ciento de hacer historia en los índices de audiencia de cable; “When My Love Blooms” se estrena con un fuerte comienzo

„The World of the Married” de pe JTBC înscrie noi rezultate impresionante!

Pe 25 aprilie, potrivit portalului Nielsen Korea, cel mai recent episod din drama-hit „The World of the Married” a obținut un rating la nivel naţional de 22,91%, devenind cel mai mare rezultat de audienţă de până acum.

Cu toate acestea, drama încă nu a trecut recordul obţinut de serialul „SKY Castle” – 23,78%, iar lumea se întreabă dacă săptămâna viitoare, noua producţie de pe JTBC va reuşi acest lucru. Dar având în vedere realizările dramei de până acum, cel mai probabil, episoadele viitoare se vor apropia din ce în ce mai mult de recordul obţinut de „SKY Castle”.

Între timp, „When My Love Blooms” de pe canalul tvN, o nouă dramă în care apare Jinyoung din GOT7, Jeon So Nee, Yoo Ji Tae și Lee Bo Young, a avut premiera cu un rating la nivel național de 5,4% și 6,5%, ocupând primul loc.

„The King: Eternal Monarch” de pe SBS a obţinut un rating de audienţă de 8,0% și 9,7% pentru cele două părţi, în timp ce drama „Once Again” de pe postul KBS 2TV s-a menținut puternic, înregistrând un rezultat de 21,6% și 25,5%.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „Drama “The World Of The Married” din nou pe locul 1, iar “When My Love Blooms” de pe tvN are o premieră puternică

 1. Kaila

  ador serialul asta ❤ te tine cu sufletul la gura. abia astept urmatoru episod
  nu cred ca o sa aiba un ritm alert. actoru care il interpreteaza pe sot e genial. joaca foarte bine si te face sa.l urasti, iar protagonista nu am cuvinte. abia astept sa i puna pe toti la locurile lor =))

  in ceea ce priveste serialu cu lee min ho, se misca cam incet. iar ep 3 si 4 au fost cam boring. dar lee min ho pe cal e la un alt nivel de wow si frumusete

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s