Park Seo Joon vorbește despre cum i-a schimbat viața rolul din „Itaewon Class”

Park Seo Joon Shares Why “Itaewon Class” Was A Turning Point In His Career + How It Changed His Life

În cel mai recent publicat interviu, însoțit de un pictorial, pentru revista Esquire Korea, Park Seo Joon a vorbit despre serialul „Itaewon Class” și despre cum acest rol l-a schimbat.

Actorul a jucat de curând în producția marca JTBC „Itaewon Class” în rolul personajului, acum faimos, Park Sae Roy, a cărui coafură a fost imitată de nenumărați spectatori.

Totuși, nu doar spectatorii au fost profund afectați de acest serial. Potrivit lui Park Seo Joon, „Itaewon Class” l-a inspirat chiar și pe el.

Descriind ce l-a atras prima dată la acest personaj în adaptarea după un webtoon, actorul a spus: „Am vrut să încerc un nou gen. Deși ‘Itaewon Class’ este un serial care conține elemente specifice mai multor genuri, am crezut că cea mai importantă a fost dezvoltarea lui Park Sae Roy ca persoană.”

Acesta a adăugat: „Am ajuns să mă gândesc la ce impact ar avea cuvintele lui Park Sae Roy asupra societății.”

Park Seo Joon a continuat explicând că interpretarea lui Park Sae Roy l-a forțat să analizeze profund problemele societății și chiar să reflecteze asupra carierei sale de actor.

Acesta a spus: „La început nu am fost genul care să fie prea interesat de problemele societății, dar Sae Roy a fost diferit. Pe timpul filmărilor pentru această dramă, am început să mă gândesc mai mult la astfel de probleme. Am sfârșit prin a crește și a mă dezvolta o dată cu Park Sae Roy.”

În final, actorul a mărturisit că „Itaewon Class” a devenit un important punct de cotitură în cariera sa. Acesta a spus: „În loc să mă ducă într-o direcție dferită, cred că m-a adus înapoi de unde am plecat. A fost o oportunitate pentru mine ca să mă uit la, cumva, scurta mea carieră actoricească.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s