Coregrafiile postate săptămâna trecută (20 – 27 aprilie)

Vizionarea videoclipurilor muzicale este o metodă excelentă de a petrece timpul susținând artiștii preferați. Dar ce faci când vezi o mișcare de dans foarte faină și dorești să vezi mai mult din coregrafie? Cauți coregrafia melodiei respective. Iar mai jos junt toate coregrafiile lansate de idolii preferați din săptămâna trecută.

Grupul CRAVITY a debutat oficial pe scena sud-coreeană cu „Break All The Rules”. Însă regulile pentru coregrafiile de la trupele masculine rămân la fel: sincronizare și dificultate.

Și aici tot ei au îmbrăcat haine colorate, zâmbesc la cameră și fac expresii drăguțe în timp ce dansează aceeași coregrafie. Pentru fani; pentru că devii fan/ă după ce vizionezi asta. Oof…

Doar cuvântul „LALALILALA” te face să-ți dorești să te afli într-un loc magic, unde fetele din April cântă duios și zâmbesc dulce. Iar în clipul de mai jos ele dansează cu mișcări grațioase, fluturându-și părul colorat în culorile fluturilor. „Dacă îmi amintești de numărul de stele aflate pe cer, te voi iubi mai mult” (versul de la refren)

Stray Kids nu își lasă fanii să se plictisească și dezvăluie ca bună ziua coregrafiile în formulă de opt pentru versiunile în limba japoneză a melodiilor „My Pace” și „Double Knot”:

Kpop-ul a ratat momentul în care idolii au trecut de la mișcări de dans clare și memorabile la mișcări de dans mici și multe, iar fetele din APINK fac exact întocmai: confuză publicul. Cum fac ele acea mișcare cu mâinile din clipa 0:28?

În următorul videoclip fetele sunt mirate de susținerea primită odată cu această revenire, și decid că fanii trebuie mulțumiți. Ele primesc misiunea de a dansa coregrafia melodiei „Dumhdurum”, doar că fiecare membră are propriul concept: Eunji trebuie să fie sexy și provocativă, Namjoo trebuie să fie o drăguță cu un aer inocent, Hayoung trebuie să fie ca un model pe podium, Naeun – o mașină de dans, Chorong trebuie să devină o zână ce cucerește la sfârșitul melodiei, iar Bomi trebuie să fie melancolică. Cum se descurcă fetele priviți mai jos:

Destul APINK? Nuuu! Idolii se împart în două echipe și postează clipuri speciale cu coregrafiile noilor melodii „Love Is Blind” și „Be Myself”:

Băieții din IMFACT transformă coregrafia pentru melodia „Lie” într-o rutină de dans ce pare să aibă mai multe greșeli. Dar după câteva vizionări acest dans devine unul plăcut și… corect:

Un lucru plăcut la GOT7 este că coregrafiile trupei au mișcări ce trec lin de la una la alta, ceea ce face ca aceste coregrafii de mai jos să fie destul de frumoase și plăcute ochilor. Iar membrii au fiecare un stil propriu de dans, nelăsând fanii să se concentreze doar pe un singur membru. Mai jos puteți viziona coregrafiile pentru melodiile „Not By The Moon” și „Poison”:

BVNDIT au o coregrafie pentru orice melodie, iar acum fetele prezintă și dansul pentru melodia lansată recent „Children”. Această melodie nu a fost promovată la emisiunile muzicală, deci faptul că are o rutină de dans este o mică surpriză pentru fani:

Cine adoră melodiile japoneze? Căci trupa A.C.E prezintă brusc dansul pentru melodia „My Lover”, care a fost lansată luna trecută, iar coregrafia a fost creată chiar de membri. O da, și părul lung al lui Donghun face ravagii:

Urmează coregrafiile personalizate! Preafrumoasa și mult-talentata YooA din Oh My Girl prezintă o proprie coregrafie hip-hop pentru melodia „Traffic” de la O.T Genasis, făcându-și părul ondulat și purtând haine ca la tipii răi de gașcă. De fapt, Yooa e acel idol care va părea cool orice ar face, și da, ea e faină. La fel ca și coregrafia ei:

Luna trecută s-a început un trend ce se numește „hai să facem un dance cover pentru melodia „My House” de la 2PM” și următorul idol care face asta este Chanmi din AOA, care a postat filmulețul de mai jos pe canalul ei de Youtube, în care dansează la patru ace alături de alți patru dansatori:

Ultimii idoli din acest articol sunt fetele din Cignature, care prezintă câte un dance cover pentru melodiile „I Got A Boy” de la Girls Generation și „Dance The Night Away” de la TWICE. Și de unde fetele au atâta energie?

Care coregrafie v-a captat atenția cel mai mult?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s