APRIL vorbește despre revenirea „LALALILALA”, cele mai dificile perioade și planurile viitoare

APRIL Talks About “LALALILALA” Comeback, Hard Times, Hopes For The Future, And More

Membrele APRIL sunt la fel de frumoase ca boboceii proaspăt înfloriți în pictorialul realizat pentru revista The Star!

Acestea întâmpină primăvara cu ținute mature și variind de la costume elegante la dantelă și modele florale.

Într-un interviu care acompaniază pictorialul, membrele au spus: „Ne simțeam așa de confortabil pozând pe canapea, încât am uitat că ne aflăm în timpul unei ședințe foto. Se simțea de parcă doar ne-am distra de unele singure.” Acestea și-au manifestat dorința de a lucra din nou cu The Star după această primă colaborare într-o perioadă îndelungată.

Jinsol a vorbit despre cum este să aibă o revenire nouă după un an și șase luni de la ultima lansare. „Albumul nostru ‘Da Capo’ este despre ce înseamnă să o iei de la capăt. Vom trimite tuturor energia noastră prin melodia principală ‘LALALILALA’.”

Apoi, Chaekyung a vorbit despre noul lor concept: „Am încercat ceva diferit comparativ cu zonele de basm abordate până acum. Vrem să arătăm diferite laturi ale noastre cu fiecare prestație, nu să tindem mereu spre un singur concept.”

Naeun, care a fost activă ca actriță și gazdă de televiziune, a povestit când i-a fost cel mai dor de prestațiile scenice. Aceasta a spus: „Îmi este mereu dor de scenă. Oricând mă aflu pe scenă, sunt fericită și mă distrez foarte mult. Vreau să continui să am activitate scenică pentru că încă am multe lucruri pe care vreau să le arăt oamenilor.”

Yena a analizat promovările trupei de-a lungul timpului, de la debut și până în prezent: „Cu siguranță că au existat și momente dificile. Eram fericită de fiecare dată când eram active, dar au existat și regrete. Cred că au fost din cauza faptului că nu aveam reușitele pe care ni le-am propus la început.”

Chaekyung a împărtășit: „Nu știam asta pentru că am considerat timpul pe care îl petreceam împreună cuvenit, dar dacă aceste momente ar dispărea, aș fi foarte tristă și rănită. Deci, încerc să mă bucur mai mult de momentele actuale.”

În legătură cu subiectului promovărilor de la o vârstă fragedă, Jinsol a comentat: „A fost greu pentru că oamenii se concentrau pe ceea ce vedeau pe dinafara mea. Dar acum văd asta ca pe ceva evident, care trebuie acceptat. Nu cred că sunt demnă să le spun oamenilor să mă iubească doar pentru că sunt o celebritate. În orice caz, eu sunt cea care a ales această ocupație.” Apoi, aceasta și-a asociat meseria cu dragostea pe care o primește din partea fanilor: „Cred că am reușit să eliberez o parte din acea povară acum.”

În final, fetele au spus cum își imaginează că va fi APRIL peste 10 ani: „Suntem sigure că ne vom apropia chiar mai mult o dată cu trecerea timpului. Probabil și atunci ne vom distra împreună, așa cum o facem și acum. Face parte din speranțele și visurile noastre să continuăm să lansăm albume în formula aceasta.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s