Peakboy a povestit cum l-au susținut prietenii săi  Park Seo Joon și V din BTS 

Rapperul Peakboy a vorbit despre sprijinul oferit de Park Seo Joon și V din BTS pentru apariția lui de la un show TV.

Peakboy a apărut ca invitat în emisiunea  ‘Video Star’ din 28 aprilie de la MBC every1. În timpul filmărilor, el a povestit că Park Seo Jun și V l-au susținut puternic pentru apariția la show. Peakboy a spus: „Eram foarte emoționat din cauza venirii la show. Dar grupul me de prieteni― familia ‘Wooga’ mi-a oferit un sprijin imens. Au spus: ‘O să te descurci bine.'”

Acesta a continuat: „Defapt când am avut prima mea apariție la un show  de televiziune, anul trecut, Park Seo Jun mi-a trimis un mesaj foarte lung.”  El a continuat: „El mi-a spus că a urmărit episodul cu mine de trei ori, și că a plâns când l-a văzut. El știe cât de mult m-am chinuit în trecut și alte lucruri, deci…” 

Apoi Peakboy a dezvăluit și ce i-a spus V: Chiar nu știam dacă să aduc în discuție faptul că fac parte din  ‘Gașca Wooga’, pentru că acest lucru ar putea să aibă repercursiuni negative asupra băieților.”  El a continuat: „Dar V a spus că dacă voi menționa faptul că fac parte din ‘Gașca Wooga’, atunci ar trebui să o fac cum trebuie.” Apoi a adăugat cu un zâmbet timid: „Mda, sunt apropiat de tipii aceia. Suntem buni prieteni.”  

Peakboy, Park Seo Jun, V, Choi Woo Shik și Park Hyung Sik sunt parte dintr-o gașcă numită ‘Wooga’ (denumire care vine de la cuvântul „familie”).

 

 

Sursa

Un gând despre „Peakboy a povestit cum l-au susținut prietenii săi  Park Seo Joon și V din BTS 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s