Jessica este noul ambasador global Revlon!

Jessica a fost numită oficial ambasador global al brandului Revlon!

Pe 30 aprilie,  Revlon a anunțat că Jessica va deveni cel mai nou ambasador al mărcii sale la nivel mondial. Artista va reprezenta brandul de produse de înfrumusețare în Asia și va fi imaginea mai multor campanii globale viitoare.

Președintele Revlon Global Brand, Silvia Galfo, a remarcat: „Am fost atrași de Jessica pentru că este o forță a naturii, canalizându-și energia pozitivă și mentalitatea antreprenorială în atingerea obiectivelor și a depășirii limitelor pe tot parcursul. Adoră să experimenteze cu frumusețea și are un spirit neînfricat care o ajută să depășească convențiile, potrivindu-se perfect cu etosul nostru Boldly Live. Suntem încântați să o avem ca parte a familiei Revlon.”

Jessica și-a exprimat la rândul său încântarea față de noul ei rol, comentând: „Revlon a reprezentat întotdeauna definiția de glamour pentru mine. Când eram doar o fată din San Francisco, am  fost fascinată de imaginile îndrăznețe ale femeilor iconice care purtau machiajul Revlon! A face parte din acești legendari ambasadori ai Revlon este încântător și o onoare. ”

Potrivit celor de la Revlon, Jessica deja va apărea în campaniile promoționale globale ale brandului din această primăvară.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s