Cele mai şocante tragedii şi scandaluri din istoria k-pop

Kpop Logo Png, Transparent Png , Transparent Png Image - PNGitem

În ultimii ani, genul k-pop s-a făcut auzit din ce în ce mai mult în toată lumea şi a atras o mulţime de fani. Când cineva ne vorbeşte despre acest gen de muzică, ne gândim imediat la trupele populare, coregrafiile uimitoare, videoclipurile captivante, melodiile răsunătoare şi puternice, culori impresionante, relaţii amoroase, voci de neuitat, dansatori, recorduri şi multe altele. Dar se pare că nu totul e roz. De-a lungul timpului, s-au întâmplat multe tragedii şi scandaluri care au şocat industria k-pop. În continuare, aveţi cele mai şocante tragedii şi scandaluri din lumea k-pop.

Moartea lui Kim Sung Jae

El misterio tras el asesinato de un idol de la primera generación ...

În luna noiembrie a anului 1995, cântăreţul Kim Sung Jae a fost găsit într-un hotel fără suflare şi găsindu-se aproape 30 de înţepături de ac pe corpul său. Pe urmă, a fost dezvăluit că acesta ar fi murit din cauza supradozei de substanțe ilegale găsite în corp. Totuşi, ceva părea ieșit din comun, deoarece cântăreţul niciodată nu a fost implicat în consumul ilegal de substanțe. Iar asta a dus, ca mulţi oameni să creadă că este un caz de crimă, iar suspectul principal ar fi, chiar iubita artistului. Se ştie despre aceasta că, era o fire posesivă şi că în trecut l-ar fi închis pe Kim Sung Jae în timp ce dormea, pentru a-l împiedica să iasă la o întâlnire. De asemenea, s-a mai dezvăluit că aceasta l-ar fi împușcat cu un pistol de gaz şi îl suna în fiecare zi când pleca în străinătate. Dar, a fost găsită inocentă şi eliberată datorită faptului că venea dintr-o familie bogată.

Abuzul lui Jang Woo Seok

Los peores 8 Escándalos del KPOP!

Acesta a fost preşedintele unei companii coreene de entertainment şi a fost arestat în anul 2012 din cauza faptului că a fost acuzat de abuz contra stagiarelor şi a obligat idolii masculini să facă acelaşi lucru. La început, acesta a negat acuzaţiile, dar pe parcurs a recunoscut o parte. Pe durata investigaţiilor, s-a dovedit că acesta ar fi abuzat de 6 stagiare şi ar fi obligat membrii unui grup masculin să abuzeze de acele stagiare. De asemenea, reporterii ar fi reuşit să dea de clipuri şi apeluri telefonice care demonstrau actele acestuia şi că Jang Woo Seok le dădea de băut victimelor înainte să le închidă într-o cameră din subsolul agenţiei. Ulterior, acesta a primit 6 ani de închisoare.

Căderea trupei T-ARA

Miss Asia!: T-ara estará de regreso en Japon con "Yayaya", segundo ...

Celebra trupă de fete a avut un debut impresionant cu „Lie”, iar aceasta atinge apogeul popularității cu piesa „Roly-Poly”, care a devenit un hit şi a ajuns pe primul loc în mai multe topuri muzicale din anul 2011. Dar la doar un an, totul pare pierdut din cauza unui mare scandal. În 2012, membra Hwayoung părăsește trupa şi a şocat lumea k-pop când a declarat că celelalte membre au terorizat-o. La puţin după asta, internauții în rol de detectivi, au început să strângă dovezi care demonstrau că membrele și-au bătut joc de ea, ca de exemplu, ignorând-o la emisiuni sau la evenimente. Iar din această cauza, grupul a pierdut multe oferte, iar membrele nu mai primeau proiecte solo. Timp de mai mult de 4 ani, membrele T-ARA au fost cunoscute ca membre-hărţuitoare și au fost criticate foarte de mult. Însă în anul 2017, fostul manager al trupei aduce lumină în acest caz, spunând că Hwayoung ar fi minţit în tot acest timp şi că membrele T-ARA erau de fapt inocente. De asemenea, tot în 2017, fetele primesc primul trofeu muzical din ultimii 5 ani.

Fanii se revoltă împotriva agenţiei SM în anul 2007

SM Entertainment se ve envuelto en críticas tras supuesto maltrato ...

Super Junior a fost o trupă foarte iubită de la debutul său din 2005 şi a câştigat multă popularitate. Însă, în anul 2007 fanii se revoltă împotriva companiei. Agenţia SM decide ca Zhoumi şi Henry să se alăture trupei, dar asta a dus la un război cu fanii trupei Super Junior, deoarece nu doreau ca cei doi să se alăture membrilor originali, protestând zi şi noapte. Revolta fanilor din acel an, ajunseseră pe toate canalele de televiziune, ceea ce a făcut ca agenţia să renunţa la idea de a adăuga noi membrii pe moment. Cu toate acestea, cei doi au debutat ca membrii doar în sub-grupul Super Junior M în 2008 şi nu s-au alăturat membrilor originali.

EunB şi Rise din Ladies’ Code

La agencia de Ladies code, revela videos en memoria de EunB y RiSe ...

Noaptea de 3 septembrie 2014 este amintită în istoria k-pop ca una din cele mai tragice nopți. Maşina în care se aflau membrele Ladies’ Code a fost implicată într-un accident teribil, ceea ce a dus la decesul pe loc a membrei EunB, care se afla pe locul din spate alături de Sujong și Rise. Cele două au suferit traume grave, însă pe 7 septembrie, Rise a părăsit această lume. După aproape 2 ani, grupul revine în formulă de 3, dar declarând cu inima frântă cât de greu este fără cele două membre.

Trupa TVXQ rămâne cu 2 membri

TVXQ & JYJ pics •.•.• on Twitter: "TVXQ & JYJ 🎈Beautiful memory ...

Se cunoaşte că acestă mare trupă de la SM a debutat iniţial cu 5 membri. Cu toate acestea, se pare în anul 2009, la doar 6 ani de debut, Kim Jae Joong, Yoochun şi Junsu încep marea „bătălie legală”, dând în judecată compania pentru abuz şi ne-plătirea salariului la timp. Iar la un an după plecarea trupei din agenţia, aceştia îşi formează propriul grup numit JYJ. Şi chiar dacă au avut multe de suferit din cauza că au părăsit SM, iar aceasta le-a interzis orice apariţie la TV, membrii au reuşit să ajungă sus prin forţele proprii.

Kris, Tao şi Luhan pleacă din EXO

Kris, Luhan y Tao ¿quieren volver a EXO? (1/2) | •EXO Amino• Amino

Anul 2014 a însemnat pentru EXO un an trist, deoarece celebrul grup pierde doi membrii. În luna mai a anului 2014, se face cunoscut faptul că membrul Kris cere terminarea contractului său cu SM Entertainment, iar în luna octombrie, un alt membru, Luhan, cere acelaşi lucru, motivând că membrii chinezi sunt tratați în mod diferit decât cei coreeni. De asemenea, după aproape un an de la plecarea celor doi, în luna aprilie 2015, tatăl lui Tao declară pe aplicaţia Weibo că vrea ca fiul său să părăsească trupa și să se întoarcă în China. Aşadar, în luna august a aceluiași an, Tao cere și el anularea contractului cu agenția.

Burning Sun

The Burning Sun scandal that torched South Korea's elites | The ...

Lumea k-pop şi din întreaga lumea a fost foarte şocată de scandalul clubului deţinut de mezinul trupei Big Bang, Seungri – „Burning Sun”, în care numeroase celebrităţi coreene şi figuri naţionale au fost implicate. Acestea au fost acuzate de hărțuire sexuală, prostituție, filmări ascunse, consum de droguri, corupție a poliției, etc. Ca consecință, Seungri s-a retras din industria divertismentului şi a părăsit trupa Big Bang, cântărețul Jung Joon Young a fost condamnat la șase ani de închisoare, iar fostul membru al trupei FT Island, Choi Joon Hong, a primit cinci ani de închisoare. De asemenea, Yang Hyun Suk a părăsit poziţia de CEO al companiei YG Entertainment ca urmare a implicării sale în aceluiași s.

Relaţiile amoroase dintre idoli

Kpop Idols Who Paid A Heavy Price For Falling In Love- The Twisted ...

Aceasta sunt văzute de de cele mai multe ori nu cu ochi buni de către fani, deoarece se crede că sunt o faptă de neiertat. Chiar dacă un idol este foarte faimos şi este implicat într-o relaţie cu un alt idol la fel de faimos, poate duce la pierderea popularităţii. Iar din această cauza, mulţi idoli tind să nu-şi publice relaţiile amoroase. O relaţie care a şocat lumea k-pop a fost cea a lui Sungmin din Super Junior, când a dezvăluit în anul 2014 că acesta se va căsători. Ca urmare, fanii s-au revoltat şi i-au cerut acestuia să plece din grup. Aşadar, aceasta a intrat în hiatus, iar fanii nu vor ca aceasta să revină alături de colegii lui.

Mariajul lui Chen din EXO

Chen y su esposa se convierten en padres de una niña | Nación Rex

La începutul acestui an, membrul EXO dezvăluie că se va căsători şi că viitoarea lui mireasă aşteaptă un copil. Iar în urma acestei veşti şocante, mulţi fani au cerut membrului să plece imediat din grup şi au întocmit o petiţie pentru a cere excluderea acestuia. Cu toate acestea, SM Entertainment a declarat că Chen nu va părăsi grupul, iar recent, acesta a devenit tată.

Jonghyun din SHINee, Sulli şi Goo Hara

What The Suicides Of Kpop's Jonghyun, Sulli & Goo Hara Teach Us ...

Chiar dacă anul 2017 părea să se încheie cu mari realizări obţinute de grupurile k-pop pe plan național cât și mondial, în luna decembrie are o loc o tragedie care a şocat o lumea întreagă: Jonghyun din SHINee părăşeşte această lume. Aproximativ doi ani mai târziu, în octombrie 2019, o altă vedetă din industria coreeană pleacă din această lume: Sulli, ex-f(x). Iar o lună mai târziu, Goo Hara părăşeşte şi ea această lume. Aceste evenimente tragice au cutremurat industria divertismentului sud-coreean şi au şocat fanii din întreaga lume. De asemenea, conturile acestora de Instagram au devenit conturi memoriale.

Sursa

6 gânduri despre „Cele mai şocante tragedii şi scandaluri din istoria k-pop

 1. Deni

  Deci uneori chiar nu îi înțeleg pe coreeni si pe fani. Un lucru stiu sigur despre fani. Multi sunt foarte geloși pe fericirile idolilor. Adică dacă te crezi fan adevărat dovedeste-o atunci, susținăți idolul in orice situatie ar fi. Ca se căsătorește, ca suferă, ca trece prin perioade grele sau usoare, nu conteaza, fanii adevărați ar trebui sa-si arate adevărata susținere față de idolii lor. Asta-i opinia mea din punctul meu de vedere.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Deni

   P.S. si toate aceste nesusțineri din partea fanilor si lipsa de iubire si de libertate din partea unor companii față de idoli îi determină pe ei însuși (la idoli ma refer) sa ajungă la decizia de a-și lua viața sau sa cedeze psihic si mintal.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 2. ESTERA.E

  Au facut din fericirea lui Chen un scandal.Bine ca fani au dreptul sa aiba iubiti si sa se casatoreasca si sa aiba copii si el nu.Ce minte mai au si ei. Chen na facut nimic rau.A vrut sa fie fericit si pe plan personal.Fani iti daruiesc dragoste dar ceea mai mica greseala te lasa ( zic de uni din ei).M-ai mare fericire ca sa ai un om pe care il iubesti langa tine si un copilas nu cred ca este.😊 Sper sa fie fericit si ii voi asculta muzica cu drag multa vreme❤

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. Pingback: Top articole pe K-pop România din 2020 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s