Un comentator hater împărtășește experiența de a fi dat în judecată de SM Entertainment!

File:SMENTERTAINMENT LOGO.jpg - Wikimedia Commons

Un utilizator al aplicației Twitter și-a împărtășit experiența de a fi dat în judecată pentru că a creat și distribuit postări rău intenționate despre un artist din cadrul agenției SM Entertainment.

În data de 2 mai, utilizatorul anonim a început să povestească: „Scriu tuturor anti-fanilor lui Na Jae Min care se ascund în spatele anonimatului de pe Twitter. SM este foarte bună când vine vorba de a da în judecată aceste tipuri de conturi. Pot spune acest lucru cu încredere din experiența mea proprie. Compania m-a dat în judecată pentru tweet-urile din 2017 și 2018, fără nicio justificare”.

Acesta a continuat: „Nu am oferit niciodată scuze publice, iar din această cauză fanii nu au fost conștienți că SM a luat măsuri într-adevăr legale împotriva unor comentatori rău intenționați. Mi-a luat 9 luni să primesc o declarație. Prima dată vă sună ca să vă anunțe. Twitter este foarte cooperantă în astfel de cazuri, deci dacă credeați că nu poți da în judecată un utilizator anonim de pe aplicație, este cu adevărat un lucru fals. Motivul pentru care împărtășesc experiența mea este ca să avertizez utilizatorii tineri să nu facă aceeași greșeală pe care am făcut-o eu. Eram în liceu când SM m-a dat în judecată. Am crezut că mi-am exprimat doar opinia bazându-mă pe argumente și fapte solide, când am scris acele tweet-uri. A trebuit să trec printr-un iad viu. Acum, când îmi dau seama că 95% dintre tweet-urile pe care le-am scris se bazează pe informații false, regret profund tot ce am făcut și merg la psihiatru. Știu că artistul a fost rănit mai mult și am înțeles resentimentul vostru față de mine. Dar am vrut doar să împărtășesc experiența mea pentru a-i avertiza pe ceilalți”.

Cum vi se pare? Acum ar trebui să se domolească masa infernală de hateri de pe Twitter!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s