Un designer de la YG dezvăluie o altă versiune a lightstick-ului trupei BLACKPINK!

Atunci când vă gândiți la lightstick-ul oficial al trupei BLACKPINK, fie că sunteți fani sau nu, vă vine în minte imaginea ciocanului cu inimi roz luminoase. Cu acest design unic, culoarea roz și mânerul negru arată drăguț și badass în același timp.

Având în vedere că pentru a alege designul final pentru un lightstick, acesta trece prin multe modificări, fanii au descoperit câteva fotografii despre care se presupune că ar putea fi versiunea inițială.

Unul dintre artiștii de design ai agenției YG Entertainment a împărtășit câteva fotografii cu mai multe obiecte și cadouri oficiale cu trupa BLACKPINK. Fanii au fost foarte plăcut impresionați la vederea eleganței și frumuseții pachetului special!

Însă, ce le-a atras atenția a fost lightstick-ul în formă de armă! Arma-mitralieră în două culori arată foarte original, mai ales cu partea luminoasă lungă și roz în forma unei inimi. Mai mult de atât, designerul a planificat și creat și funcții speciale pentru acesta.

Având în vedere că lightstick-ul seamănă cu o armă, fanii nu s-au putut abține să nu se gândească la cel oficial al trupei Cherry Bullet, care pare ca un pistol de apă. S-a dovedit, însă, că această versiune a lightstick-ului lui BLACKPINK a fost făcută înainte ca Cherry Bullet să o anunțe pe a lor. De fapt, chiar cu mult timp înainte ca fetele să debuteze. 

Designerul a recunoscut că a făcut schița în 2018. Fanii BLINK s-au întrebat dacă aceasta era versiunea originală, însă creatorul a spus că era doar un proiect pentru școală. 

La vremea respectivă, spera să ajungă să lucreze la agenția YG Entertainment și a proiectat toate mărfurile de mai sus. Dacă ar fi lucrat și pe atunci la agenție, cu siguranță fanii ar fi îndrăgit toate aceste obiecte cu BLACKPINK.

Cu toate că este doar un proiect trebuie să recunoaștem că a făcut o treabă impresionantă, nefiind de mirare de ce lucrează în prezent la companie!

Sursa

6 gânduri despre „Un designer de la YG dezvăluie o altă versiune a lightstick-ului trupei BLACKPINK!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s