7 idoli k-pop care i-au ales pe membrii EXO ca modele de urmat

Toată lumea are în viaţa sa o persoană pe care doreşte să o urmeze, iar idolii coreeni nu fac excepţie. Se pare că membrii din celebrul grup de la SM, EXO, sunt foarte iubiţi şi au fost aleşi de nenumărate ori ca modele de urmat de către alţi idoli din industrie. În continuare, aveţi 7 idoli care i-au ales pe membrii EXO ca modele de urmat.

1. Lee Know (Stray Kids)

În timpul unei apariții de anul trecut, trupa Stray Kids a trebuit să încerce o provocare. Membrii au trebuit să răspundă la nişte întrebări, iar când a venit rândul lui Lee Know să spună care dansator din industrie l-ar alege ca model de urmat, acesta a răspuns Kai.

2. Yunho (ATEEZ)

Într-un interviu, Yunho din ATEEZ a dezvăluit că modelul său este, de asemenea, Kai din EXO.

3. Seonghwa (ATEEZ)

Nu doar Yunho este singurul fan al lui Kai. Şi membrul Seonghwa i-a ales ca modele de urmat pe Taemin și Kai.

4. Kang Daniel

În timp ce promova cu Wanna One, Kang Daniel a apărut la un episod din emisiunea „Happy Together”, iar în timp ce vorbea cu gazdele, el a ales mai multe modele de urmat: membrii BTS pentru puterea lor, membrii SEVENTEEN pentru munca în echipă și pe Kai din EXO.

5. Ong Seong Woo

După ce Kang Daniel l-a numit pe Kai drept modelul său de urmat, fostul colegul din Wanna One, Ong Seong Woo, a spus şi el că Kai este foarte atrăgător și sexy şi l-a ales ca modelul său în viaţă.

6. Yeonho (VERIVERY)

Desigur, Kai nu este singurul membru EXO care este ales ca model. Kangmin din VERIVERY le-a spus fanilor prin intermediul unui proiect că Baekhyun este modelul său de urmat de foarte mult timp. De asemenea, acesta i-a adresat idolului şi o scrisoare în trecut.

7. Jaehyun (Golden Child)

Şi Jaehyun din Golden Child este un mare fan Baekhyun. Idolul şi-a exprimat dragostea pentru EXO de nenumărate ori și chiar a avut ocazia să-și cunoască modelul de urmat atunci când au promovat împreună în 2018.

Sursa: koreaboo

2 gânduri despre „7 idoli k-pop care i-au ales pe membrii EXO ca modele de urmat

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s