K-drama ‘The World Of The Married’ întrece „SKY Castle” şi stabileşte un nou record de audienţă

“The World Of The Married” supera a “SKY Castle” y establece nuevo récord de audiencia de un drama en la historia de la televisión por cable

K-drama de pe canalul JTBC scrie istorie!

Pe data de 2 mai, „The World of the Married” a stabilit un nou rating de audienţă obținut vreodată de vreo dramă difuzată prin cablu. Potrivit portalului Nielsen Korea, ultimul episod al dramei hit a obținut un rating mediu de 24,33 % în toată țara, întrecând recordul atins de serialul „SKY Castle” (23,78) în 2019.

După această nouă înregistrare, singura emisiune difuzată prin cablu care a obținut cele mai mari ratinguri decât „The World of the Married”, este show-ul „Mister Trot” de pe postul TV Chosun, înregistrând un rating de 35,7% în martie. Dramei îi rămân patru episoade până la final şi rămâne de văzut dacă va putea să-și bată propriul record cu calificări și mai mari în următoarele săptămâni.

De asemenea, episodul din 2 mai al serialului „The King: Eternal Monarch” de pe SBS a obținut la nivel național un rezultat de audienţă de 7,4% și 10,3% pentru cele două părți ale sale, în timp ce „Once Again” de pe KBS 2TV, s-a ținut şi ea puternic, înregistrând la nivel național un rating de 21,4% și 26,1%.

Iar, noua dramă romantică „When My Love Blooms” de pe tvN a înregistrat, de asemenea, o creștere faţă de episodul precedent, obţinând 5,4% și 6,5% rating de audienţă.
.
Felicitări pentru rezultate obţinute!

Sursa 1, Sursa 2

2 gânduri despre „K-drama ‘The World Of The Married’ întrece „SKY Castle” şi stabileşte un nou record de audienţă

  1. ESTERA.E

    The World Of The Married nici nuare cum sa nu obtina asa audiente.Scenariul e excelent, actori joaca o actorie impecabila.Povestea a fost captivanta inca de la primul episod.Din punctul meu de vedere e printre cele mai bune kdrame vazute in ultimi ani. Din pacate in realitate chiar exista oameni care au povesti asemanatoare ca ceea din serial si e trist.Serial realist.Cine na inceput kdrama merira sa o inceapa😊

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s