WayV a cântat o melodie nouă & a dezvăluit că va lansa un album complet

În timpul concertului live online, WayV a dezvăluit că a pregătit multe surprize fanilor săi.

WayV a interpretat o nouă melodie și a anunțat lasarea în viitor a unui album nou complet în recentul lor concert online live.

Grupul de băieți C-pop a susținut un concert live în cadrul proiectului Beyond Live de la SM Entertainment, pe VLive, pe 3 mai, prezentând o serie de piese de succes, printre care „Moonwalk”, „Take Off” și „Love Talk”, precum și evoluții speciale de unit.

La un moment dat în timpul concertului, liderul Kun a dezvăluit planurile pentru lansarea unui album complet, făcând aluzii la un titlu ce ar avea cuvintele ‘Beyond The Vision’. Se înțelege că albumul a fost deja înregistrat și lansarea a fost întârziată din cauza pandemiei de COVID-19.

În timpul concertului, WayV a interpretat și o nouă melodie, care este probabil de pe noul album, deși rămâne fără titlu. Vă invităm să urmăriți videoclipul de mai jos.

https://twitter.com/nctdailypics/status/1256854591230132225?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1256854591230132225&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sbs.com.au%2Fpopasia%2Fblog%2F2020%2F05%2F04%2Fwayv-perform-new-song-tease-full-length-album-live-online-concert

Fanii trupei sunt încântați de veștile noi. Iar noi vom reveni cu mai multe informații, de îndată ce acestea vor fi disponibile.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s