Fiul lui Gary și-a ales un cadou mic deoarece crede că tatăl său este sărac

Micuțul Kang Hao, băiatul lui Gary, și-a ales un cadou mai mic de la magazinul de jucării, deoarece este convins că tatăl său are probleme financiare din cauza crizei de COVID-19.

Întâmplarea emoționantă a fost prezentată telespectatorilor la emisiunea de tip reality show ‘The Return of Superman’ difuzată în 3 mai. Gary și-a dus fiul în magazinul cu jucării pentru a-i cumpăra acestuia un cadou de ziua copilului, care în Coreea de Sud se sărbătorește în data de 5 mai.

După ce a văzut jucăriile din magazin, Hao și-a ales una puțin mai mică decât și-ar fi dorit în realitate. Când tatăl său i-a spus să își ia câte jucării dorește, micuțul i-a spus: „Tata, tu nu ai loc de muncă. Din cauza virusului.”

Apoi au fost prezentate câteva imagini filmate cu puțin timp înainte ca Gary și fiul său său ajungă la magazinul de jucării. Micuțul se uita pe geam și a văzut că străzile sunt pustii, așa că a întrebat: „Tată, de ce nu sunt mașini? Tu de ce nu mergi la muncă?”

La care Gary i-a răspuns: „Lumea nu are mult de muncă din cauza îngrjjorărilor cu privire la coronavirus. Toată lumea este super precaută. „

Se pare că această discuție dintre cei doi din mașină l-a făcut pe Hao să își aleagă doar o jucărie mică, fiind îngrijorat cu privire la situația financiară a familiei sale.

Spectatorii au lăudat comportamentul lui Hao, super atent cu familia sa, gata să renunțe la cadourile sale, pentru a nu-și împovăra părinții, deși este atât de mic: „Atât de mic și atât de atent! Este așa un înger”, „Mi-aș dori și eu un fiu ca Hao” etc..

Adorabil, nu-i așa?

 

sursa

 

3 gânduri despre „Fiul lui Gary și-a ales un cadou mic deoarece crede că tatăl său este sărac

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s