Jongup din B.A.P debutează solo puternic cu “HEADACHE” + vorbește despre noua agenție și altele

Jongup din B.A.P a lansat MV-ul retro “HEADACHE”, în colaborare cu YUNHWAY de la “Show Me the Money 8.”

Pe 7 mai, Jongup a organizat un showcase pentru a marca lansarea primului său album solo, “Headache.”

Jongup a debutat în 2012 cu grupul B.A.P. În 2019, s-a despărțit de TS Entertainment și a semnat cu The Groove Company.

La showcase, Jongup a spus: „Când am promovat ca parte a unei echipe, împărtășeam presiunea de a apărea pe scenă cu ceilalți, dar acum trebuie să o fac singur. Trebuie să particip la fiecare aspect al performanței și să depășesc singur presiunea, așa că cred că am învățat multe prin pregătirea acestui album. Acesta este primul meu debut oficial solo. Mulțumesc fanilor care m-au așteptat. Acesta este primul meu pas ca Moon Jongup, așa că vă rog să continuați să-mi trimiteți dragostea voastră, ca să pot continua pe această cale.”

Despre noua sa agenție, el a spus: „Lucrurile s-au încheiat bine cu agenția mea anterioară și am întâlnit o nouă agenție cu care am putut discuta diverse lucruri în timp ce mă pregăteam pentru albumul meu. Este pentru prima dată când am lucrat împreună, așa că am muncit din greu pentru a pregăti un album pe care toată lumea să îl poată iubi.”

Despre piesa de titlu a albumului său, „HEADACHE”, el a spus: „Este vorba despre senzația de durere de cap pe care o ai când te gândești constant la cineva de care îți place. Este o melodie pe care o puteți asculta confortabil.”

El a continuat: „B.A.P a avut o imagine foarte puternică, așa că am făcut tot posibilul pentru a se potrivi cu asta, dar albumul meu solo este mai aproape de imaginea mea naturală. Lucrez pentru a arăta tot ceea ce știu că pot face bine. Nu am avut timp să mă întâlnesc în timp ce mă pregăteam pentru album, dar membrii mi-au trimis sprijinul lor prin intermediul mesajelor și al rețelelor de socializare. Mi-au dat puterea să muncesc mai mult.”

Înainte de debutul solo,  Jongup a anunțat că numele fanclubului său este“MOONW4LK”. Idolul a debutat în 2012 ca membru B.A.P și a dovedit talentul său variat, scriind mai multe melodii, printre care și  “Now”, “Photo”, “Try My Luck” și “Annoying.”

Vă invităm să urmăriți „HEADACHE” puțin mai jos:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s