Wonho a semnat cu agenția americană Maverick, și-a lansat canalul VLive + caută numele fanclubului!

 

Wonho a semnat contract cu o mare agenție de management americană pentru activitățile sale globale și le-a făcut o surpriză uriașă fanilor săi! Acesta a deschis un canal de Vlive și a salutat fanii în prima sa înregistrare după mult timp.

În 7  mai, presa coreeană a citat agenția lui Wonho, HIGHLINE Entertainment, care a precizat următoarele: „Wonho a semnat un contract de management cu Maverick, o companie profesionistă de gestionare a afacerilor muzicale din Statele Unite.”  

„Maverick” a fost fondată în 1992 de către Madonna. În 2014, agenția a semnat un parteneriat cu „Live Nation” și a fost recreată ca grup de management muzical. Printre alți artiști cu care lucrează se numără și Paul McCartney, Madonna, Lil Wayne, U2, The Weekend, Aerosmith, Britney Spears, Andrea Bocelli, dar și MONSTA X.

De asemenea, Wonho plănuiește să devină un artist global. HIGHLINE a spus: „Wonho va colabora cu producătorii locali din Statele Unite”.

De asemenea, cântărețul și-a făcut vocea auzită din nou, după 6 luni, salutând fanii pe noul său canal VLive cu primul său clip în care a anunțat începerea căutării sale oficiale pentru numele fanclubului său.

Îmbrăcat în cămașă și bluză albă, aceeași ținută pe care a purtat-o și pentru fotografiile sale de profil recent lansate pentru noua sa agenție HIGHLINE Entertainment, Wonho s-a prezentat și le-a arătat fanilor din nou zâmbetul său ultra carismatic.

El a început filmulețul cu: „Bună ziua, aici este Wonho! Recrutarea pentru numele oficial de fandom este acum deschisă și sper că mulți dintre voi vă veți alătura. Știți că voi alege personal numele, nu? De asemenea, am pregătit un cadou care este doar unul în lume, așa că vă rog să-l așteptați cu interes! ”.

Acum fanii pot deja începe să-și prezinte sugestiile, inclusiv semnificația propunerilor lor pentru numele fanclubului, prin intermediul cafenelei sale oficiale, începând cu 7 mai, ora 17:59 (ora României).

„Wonho a deschis un canal oficial Naver VLive astăzi (7 mai) și va începe comunicarea cu fanii globali„, a spus HIGHLINE Entertainment.

În comunicatul de presă lansat, agenția a mai transmis că Wonho va vorbi cu fanii din întreaga lume în timp real și va împărtăși timp prețios cu aceștia prin VLive: „Odată cu aceasta, platforma globală de apartenență la fandom (Fanship) va fi, de asemenea, deschisă, prezentând o varietate de conținut și comunicând cu fanii mai îndeaproape. Întrucât fanii globali au așteptat diverse comunicări cu Wonho, intenționăm să folosim canalul ca o oportunitate de comunicare activă ”, au adăugat ei.

Taxa pentru a deveni membru al fanclubului este de 28 de dolari, iar toate informațiile cu privire la beneficiile pe care le oferă aceasta membrilor fanclubului se găsesc în limba engleză pe canalul de VLive al lui Wonho.

Găsiți canalul VLive și primul mesaj al lui Wonho dând click aici.

 

 

Sursa 1

Sursa 2

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s