Sentință întârziată pentru procesul lui Jung Joon Young și Choi Jong Hoon

Judecătorii au întârziat pronunțarea cu privire la apelul lui Jung Joon Young și Choi Jong Hoon. Victima lui Jung Joon Young a cerut clemență din partea judecătorilor.

În 7 mai, audierea în cazul procesului de apel al celor doi a fost amânată pentru 12 mai. Judecătorul care prezidează procesul a anunțat că a fost solicitată întârzierea în pronunțarea sentinței  din cauza unui acord între Jung Joon Young și victimă, care a fost prezentat instanței sub forma unei declarații scrise.

În declarația judecătorului care a acceptat cererea, a apărut destul de clar că victima a cerut clemență pentru Jung Joon Young, iar judecătorul a pus în discuție importanța luării în considerare a opiniei victimei pentru astfel de probleme. Cu toate acestea, el a adăugat la această declarație faptul că opinia victimei, deși importantă, nu reprezintă totul. Judecătorul a promis că va reflecta asupra acestei chestiuni înainte de a emite o hotărâre definitivă.

Jung Joon Young și Choi Jong Hoon au fost implicați într-un scandal imens cu idoli anul trecut în privința unor chaturi secrete în care au fost postate fotografiile cu femei, care au fost făcute fără permisiune. Cu toate acestea, acest apel nu implică acest scandal în mod direct, ci niște de agresiuni sexuale comise de Jung Joon Young și Choi Jong Hoon în 2016. Ei au fost condamnați la șase și respectiv cinci ani în prima instanță.

 

Sursa

Un gând despre „Sentință întârziată pentru procesul lui Jung Joon Young și Choi Jong Hoon

  1. Pingback: Jung Joon Young depune un recurs după ce a primit o sentință mai mică în acuzațiile de viol | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s