Grupul DAY6 este acuzat de manipulare a clasamentelor muzicale din Coreea de Sud, fanii sar în apărare

Rezultatele înregistrate de DAY6 în clasamentele muzicale din Coreea de Sud au fost puse la îndoială de mai mulți internauți coreeni, unii dintre ei chiar ajungând să acuze grupul de manipulare a topurilor.

Potrivit informațiilor, totul a pornit după ce „Zombie” a ajuns în top 10 de la Melon, iar alte melodii au intrat în top 50. Pentru mulți, acest lucru a devenit suspect, deoarece DAY6 nu a atins un asemenea rezultat până acum. În ciuda faptului că o bună parte dintre coreeni acuză trupa de sajaegi, o altă parte, nu doar fanii, susține succesul lui DAY6.

„Melodia este foarte bună, nu mi-am putut ține lacrimile în frâu atunci când i-am citit textul. Acum e mai dificil să găsești un cântec cu adevărat bun” – a spus unul dintre coreeni, în timp ce altul a susținut următoarele: „DAY6 a avut o lansare în aceeași zi cu NU’EST, un grup care are mult mai mulți fani, cu toate acestea, DAY6 a demonstrat că muzica sa este mai relevantă pentru publicul larg”.

Vă place melodia lui DAY6?

 

3 gânduri despre „Grupul DAY6 este acuzat de manipulare a clasamentelor muzicale din Coreea de Sud, fanii sar în apărare

 1. LiaLim

  Eu l-am ascultat de peste 50 de ori melodia, daca fiecare fan a făcut asa sau ascultat chiar si de mai multe ori aceasta capodoperă, se înțelege de unde si popularitatea…
  Mai ales că ideea melodiei reflectă situația în care sunt majoritatea oamenilor din lume la moment.
  Ador melodia😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. Kim

  asta dovedeste cat de limitati sunt unii internauti coreeni. au aceeasi atitudine ca in cazul lui Zico. DAY6 este o trupa ff buna, melodiile lor TOATE sunt ff bune. plus că e trupa e ff activa online, fanii sunt din ce in ce mai multi , in tara si in afara, trupa vine de la o agentie mare si a crescut enorm datorita ultimului turneu mondial. nu mai spun ca tragedia baietilor (ma refer la pb. de anxietate) a atras multa simpatie si atentie, sunt ff multi fani non day6 care si-au aratat sustinerea fata de grup in ultimele zile (tot pe retelele de socializare). prostia unora ma face sa rad.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. Dumi

  Melodia e foarte buna si tot albumul, deci normal ca a ajuns in topuri. 🤷‍♀️ Ce e asa de greu de înțeles pentru unii…
  Day6 oricum nu ar manipula topurile, nu sunt ca artiștii aia necunoscuți de la nu stiu ce agentie care fac orice sa ajunga in top. Day6 e o trupă cunoscută, cu multi fani si de la o agenție mare, deci nu e surprinzător ca au ajuns in top 10.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s