„Road To Kingdom” termină prima rundă și dezvăluie rezultatele + PENTAGON aduce lacrimi pe scenă odată cu înrolarea lui Jinho în armată

Watch: “Road To Kingdom” Continues 1st Round And Announces Rankings + PENTAGON Tearfully Stages Last Performance Before Jinho’s Enlistment

În episodul din 14 mai al emisiunii „Road To Kingdom”, prima rundă a ajuns la sfârșit, iar PENTAGON a început runda următoare cu o evoluție de neuitat.

Prima rundă, în care trupele participante au făcut covere a melodiilor legendare de la artiști populari, a început săptămâna trecută cu evoluțiile primelor cinci trupe. Episodul de astăzi a difuzat coverul trupei PENTAGON a melodiei „Very Good” de la Block B, iar THE BOYZ a venit pe scenă cu o versiune îmbunătățită a melodiei „Danger” de Taemin din SHINee.

După ce toate trupele au evoluat, câte șase membri din fiecare trupă au votat secret pozițiile din această rundă. Topul din această rundă este următorul:

 1. THE BOYZ – 10000 de puncte
 2. PENTAGON – 9467 de puncte
 3. ONF – 8433 de puncte
 4. TOO – 5033 de puncte
 5. Golden Child – 4033 de puncte
 6. VERIVERY – 3117 de puncte
 7. ONEUS – 2417 de puncte

Prezentatorii au anunțat apoi că tema rundei a doua va fi numită „Melodia Mea”, unde idolii au misiunea de a spune propriile istorii prin propriile melodii. După ce THE BOYZ a ajuns iar pe prima poziție, ei au fost cei care au decis ordinea în care trupele vor evolua. Membrii THE BOYZ au decis că trupa PENTAGON va evolua prima, fiind urmată de ONF, Golden Child, ONEUS, VERIVERY și TOO, urmând ca membrii THE BOYZ să urce pe scenă ultimii.

De asemenea, s-a dezvăluit că pozițiile pentru prima și a doua rundă vor fi combinate, iar trupa ce va fi pe ultimul loc va fi prima trupă eliminată de la emisiune. Prezentatorii au dezvăluit că, în timp ce pentru prima rundă pozițiile au fost decise de idoli, pozițiile finale pentru a doua rundă vor fi decise în modul următor: 30% din rezultate vor fi decise de idoli, iar 70% vor fi decise prin voturile online.

PENTAGON a dat startul celei de-a doua runde, printr-o interpretare emoțională a melodiei „Shine”, întrucât aceasta a fost ultima dată când PENTAGON vine pe scenă cu membrul Jinho, care s-a înrolat în armată pe 11 mai.

Într-un interviu solo, Jinho a vorbit: „Să fiu realistic, nu sunt sigur cum vor fi lucrurile când mă voi întoarce. De aceea această performanță este cea mai prețioasă pentru mine.”

Cu aceasta în gând, membrii au decis să înceapă evoluția lor cu melodia „Shine”, melodia care a scos trupa din umbră și a adus multă popularitate, fiind cea mai cunoscută de către public. Ei au decis să se distreze pe scenă și să savureze aceste momente, iar Jinho a spus: „Haideți să evoluăm cu conceptul pe care îl abordăm când venim pe scenă pentru a petrece timpul plăcut.”

În timp ce Jinho nu a fost alături, ceilalți membri s-au adunat și Hui a decis să ofere lui Jinho o evoluție scenică de neuitat. Membrii au spus: „Această evoluție ar putea să pară slabă ca competiție, iar nu vom avea această șansă din nou dacă nu vom face asta acum.” Ei au dorit lui Jinho să servească și să se descurce bine.

După ce ei au cântat „Shine”, Jinho a rămas singur pe scenă, ceilalți membri plecând. Apoi, pe cele două ecrane a apărut un video în care membrii, printr-o narare, i-au spus: „Pentru Jinho pe care îl iubim! Am fost în stare să trecem prin tot ce am trecut datorită ție, care ai fost cu noi. Timpul petrecut împreună a fost plin de fericire. Nu te îmbolnăvi și întoarce-te sănătos. Te vom aștepta. Te iubim!”

După aceste momente emoționante, la marginea scenii Hui a izbucnit în lacrimi. El a încercat să se adune pentru a cânta versuri din melodia „Spring Snow”, care include cuvintele: „Prietenul meu, chiar dacă timpul se scurge, amintirile noastre rămân pentru totdeauna”. Toți membrii s-au adunat pentru o îmbrățișare de grup.

După o versiune mai lentă a melodiei, Hui a spus: „Jinho! Revino sănătos. Acest moment nu se va repeta! PENTAGON! Hai să ne distrăm încă o dată!”. Melodia s-a schimbat din nou, revenind la ritmul distractiv, iar membrii au cântat, cu ochii în lacrimi, demonstrând iubirea pentru Jinho.

La sfârșit, membrii s-au liniștit de lacrimi și emoții. Jinho a spus cu ochii înlăcrimați: „Este ceva ce vreau să spus. Nu a fost nici un moment în care nu m-am simțit fericit. Voi continua să fiu fericit cu PENTAGON. Mă voi întoarce în curând, deci aveți grijă de voi. Sunteți cei mai buni, și oricine va recunoaște asta. Eu vă iubesc cu adevărat” a terminat el fiind îmbrățișat de colegii lui.

În interviul său, Jinho a zis: „A fost un cadou minunat. Această evoluție o voi ține minte pentru toată viața. Voi ține minte fiecare moment. Azi am realizat că sunt într-un grup care e la fel de apropiat ca o famile, ei chiar sunt familia mea.”

Vedeți mai jos momentele emoționale ale trupei PENTAGON:

sursa: soompi

4 gânduri despre „„Road To Kingdom” termină prima rundă și dezvăluie rezultatele + PENTAGON aduce lacrimi pe scenă odată cu înrolarea lui Jinho în armată

 1. Dumi

  The Boyz merita primul loc 🤩
  Chiar nu vreau sa fie eliminată nici o trupă. Toti au avut prestații extraordinare, au muncit din greu.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: „Road To Kingdom” ONF, Golden Child, ONEUS, VRVR, TOO și THE BOYZ cântă propriile melodii în noua rundă | K-POP ROMÂNIA

 3. Park Anne -Mary

  Sincera sa fiu as vrea sa castige trupa Pentagon!!
  De cand am vazut ca Hui a plans pe scena am inceput si eu sa plang!
  Pentru mine Hui este Viata mea!
  Da ascult The Boyz,ONF,VeryVery si ASA Mai departe,ascult toate trupele K-pop!!
  Dar tot pa Hui din PTG ma gandesc,pentru can tin foarte mult la El..Am multe lucruri in comun cu El.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s