Suprizele MONSTA X la aniversarea de 5 ani: MV-ul parodie “MONSTA TRUCK”, mesaje către fani + amânarea turneului american

Trupa MONSTA X a împlinit 5 ani de la debutul oficial.

În 14 mai, MONSTA X a împlinit 5 ani de la debutul său și evenimentul a fost marcat de o serie de întâmplări pentru fanii Monbebe.

Pe 14 mai la miezul nopții în Coreea de Sud, agenția Starship Entertainment a postat un mesaj video de la MONSTA X. După ce au început cu salutul lor semnătură, membrii le-au adresat câteva cuvinte fanilor Monbebe.

Kihyun a început : „14 mai 2020 este a cincea zi de naștere a MONSTA X!” După ce au cântat „La mulți ani” în armonie perfectă, Minhyuk a continuat: „Pare că ieri am debutat și am stat pe scenă, pe 14 mai 2015. Vă amintiți?”

I.M a spus: „Cinci ani se pot simți ca o perioadă scurtă, dar și lungă. Vă mulțumesc foarte mult Monbebe că ați fost alături de noi.” Hyungwon a adăugat: „Am putut ajunge aici datorită fanilor Monbebe care au fost întotdeauna alături de noi. Sperăm că veți continua să fiți alături de noi în viitor. ”

Joohoney a declarat: „MONSTA X va reveni pe 26 mai cu „FANTASIA X ”. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare.” Shownu a concluzionat: „Mulțumim Monbebe și tuturor celor care ne-au felicitat pentru a cincea zi de naștere a trupei MONSTA X. Vă rugăm să așteptați activitățile viitoare ale MONSTA X.”

Minhyuk a adăugat: „Felicitări Monbebe” și MONSTA X a încheiat videoclipul strigând: „Vă iubim, Monbebe!”

Idolii le-au oferit cadou fanilor de aniversare un videoclip nou, parodie, pentru “MONSTA TRUCK”, o melodie secundară de pe albumul “FOLLOW: FIND YOU.”  Videoclipul a fost filmat mai demult, fiind pentru prima dată dezvăluit publicului care a participat la evenimentul  “MX Home Party”.

Tot în 14 mai a venit și o veste proastă pentru fanii Monbebe din America – turneul din SUA și Canada, care urma să înceapă în luna iunie, va fi amânat, reprogramarea sa urmând să fie stabilită ulterior. Iată și comunicatul agenției în acest sens:

Bună. Suntem Starship Entertainment. Mulțumim tuturor pentru interesul și sprijinul acordat pentru „2020 MONSTA X World Tour in US / Canada.”

Deoarece numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în întreaga lume continuă să crească, vă rugăm să înțelegeți că am decis să amânăm „2020 MONSTA X World Tour in US / Canada”, care a fost programat pentru iunie și iulie 2020,  pentru a da prioritate sănătății publicului, artiștilor și personalului.

Pentru a putea susține concertele după ce situația COVID-19 va fi stabilizată, vom supraveghea lucrurile și vom asigura noi date pentru turneu. Toți deținătorii de bilete vor fi contactați în scurt timp de către punctul lor de cumpărare inițial. Le cerem fanilor să înțeleagă situația și vom împărtăși programul actualizat imediat ce este finalizat.

Încă o dată, rugăm fanii care așteaptă „2020 MONSTA X World Tour in US / Canada” pentru înțelegerea lor.

 

 

 

Sursa 1

Sursa 2

 

Un gând despre „Suprizele MONSTA X la aniversarea de 5 ani: MV-ul parodie “MONSTA TRUCK”, mesaje către fani + amânarea turneului american

  1. Joopreme

    Am fost putin tristă dupa vlive ul de azi😕 apoi Bang Monsta truck care mi-a schimbat starea … m-am milogit o grămadă sa lanseze MV ul și iată surpriza.. monsta truck este una dintre melodiile mele preferate de pe album🥰 La mulți ani zapacitilor 🎉🎉🎉va ador si va iubesc di toata inima 💕pt ca mi-ati oferit o grămadă de momente frumoase si emoții de neuitat în tot acesti ani + muzica pe gustul meu …fără voi nu as mai fi fost in lumea kpop ului de multă vreme. Sper sa sărbătoresc și 10, 20 de ani împreună cu voi…
    ( Cred ca au stat prea mult cu Duetto pe la ss pt ca… se cam cred tenori băieții mei😂)

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s