[CCC] Fanii BLACKPINK protestează în fața clădirii YG Entertainment

Fanii trupei BLACKPINK continuă să protesteze în fața sediului companiei YG Entertainment pentru lipsa de activități oferite grupului și a revenirilor extrem de rare.

Articol: Fanii BLACKPINK au închiriat un camion pentru a protesta „YG, încearcă să faci măcar jumătate din ce ar trebui”

Comentarii: Sports Donga via Nate

1. [+730, -24] YG trebuie să se extindă dincolo de Teddy. Ar trebui să învețe de la restul companiilor și să aducă producători străini, însă ei folosesc mereu piesele lui Teddy și revenirile artiștilor întârzie. Însă da, nu vă faceți griji pentru celebrități.

2. [+533, -16] YG a fost așa și cu 2NE1. YG lansa câteva piese pe an, încât te întrebai dacă artiștii lor chiar sunt cântăreți. E în regulă pentru artiști să își mai ia pauze lungi, dar idolii au o carieră limitată, așa că e normal că fanii încep să fie furioși când se întind lucrurile. Nu îmi amintesc să fi fost atât de rău pe când promova 1TYM

3. [+437, -40] Ce glumă

4. [+56, -8] Dați vina pe artiștii voștri pentru că nu au talent, nu pe Teddy ㅋㅋ trupele astea știu doar să cânte piesele pe care le primesc. Ce pot să mai facă decât să tacă și să aștepte? Dacă asta vă înfurie, învățați să vă scrieți singuri piesele precum IU ㅋㅋ întreaga voastră carieră e formată datorită lui Teddy și acum îl criticați pentru că nu lucrează suficient de repede pentru voi? ㅋㅋ

5. [+50, -3] Toate piesele de la BLACKPINK sună la fel…

6. [+49, -7] Am auzit cumva ce crede BLACKPINK despre asta? Poate că nu au o revenire pentru că ele nu vor.

7. [+43, -5] BLACKPINK trebuie să-și schimbe producătorul.  Mereu lansează un amestec ciudat de piese ce sună de parcă ar fi fost ale trupei 2NE1…

8. [+40, -11] Ce jalnici sunteți, mai bine ați învăța în schimb

9. [+37, -1] E pentru că se bazează prea mult pe Teddy ㅋㅋ sincer, YG în întregime depinde de Teddy. Majoritatea pieselor de la Big Bang sunt compuse de Teddy, 2NE1, Lee Hi, BlACKPINK, toți au melodii de la Teddy… de aia revenirile se tot amână, iar melodiile lansate de YG sună la fel. Pun pariu că următoarea piesă de la BLACKPINK va fi compusă tot de Teddy.

10. [+25, -4] Dar multe melodii compuse de Teddy sunt plagiate, nu?

11. [+24, -4] Fanii practic admit că idolii lor sunt practic niște păpuși… toată vina cade acum asupra agenției~~~ ㅠㅠ

12. [+22, -1] Atunci spuneți-le să-și scrie singure piesele… știu măcar să scoată un mixtape?

sursă

3 gânduri despre „[CCC] Fanii BLACKPINK protestează în fața clădirii YG Entertainment

 1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  “ Dați vina pe artiștii voștri pentru că nu au talent, nu pe Teddy”
  Sunt sigura ca piesele scrise de Jennie ar fi la fel de bune ca si ale lui Teddy. Poate chiar mai bune.

  Apreciază

  Răspunde
 2. hyunamyou

  Cum naiba sa spui ca piesele lui Teddy suna la fel?:))) Mie una chiar imi este mila de oamenii astia, saracii chiar nu stiu sa aprecieze curcubeul din fata lor, omul e un geniu. Este adevarat, daca si-ar schimba producatorul, probabil ca ar avea reveniri mai dese,Teddy are un rol mai important in asta decat YG, dar chiar ar fi o idee buna sa o faca? Au spus chiar ele la un moment dat ca le-ar fi frica sa cante ceva ce nu este de la Teddy si pe buna dreptate, mi-ar fi si mie frica, acest om le-a dat stilul si chiar este pacat ca sunt fani blink care nu il apreciaza. Nu mai zic ca unii au si senzatia tampita cum ca YG nu le lasa pe fete sa isi produca piesele:))))
  Cat despre fanii care protesteaza… eu zic ca isi pierd timpul.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s