Cele mai impresionante şi triste istorii din clipurile k-pop

Según Youtube, estos son los 10 vídeos de k-pop que han sido los ...

În ultimii ani, acest gen muzical venit din Coreea de Sud s-a făcut tot mai auzit în toată lumea, iar asta a atras o mulţime de fani.

Când auzim k-pop, ne gândim imediat la trupele populare, coregrafii uimitoare, videoclipuri captivante, melodii răsunătoare şi puternice, culori impresionante, relaţii amoroase, voci de neuitat, dansatori, recorduri şi multe altele. Însă, ceea ce m-a impresionant de-a lungul timpului sunt istoriile din clipurile trupelor k-pop. Nu toate se vor termina aşa cum ne-am dori, aşa că mai jos, am realizat după opinia mea, cele mai triste istorii descrise în videoclipurile artiştilor coreeni.

Înainte de a începe, vreau să menţionez mai jos câteva istorii ce mi se par super amuzante, deoarece urmărind aceste clipuri, m-am inspirat să realizez acest tip de articol: „Nillili Nambo”, „Jackpot” & „Very Good” de la Block B, „MAMACITA” (Drama ver.) de la Super Junior – clipul meu preferat, nu cred că există ceva mai bun că acest mv şi „Just Right” de la GOT7.

21) „Severely” de la FT Island

Protagonistul îşi pierde marea iubire, ceea ce îl face să devină foarte trist. Într-o zi, acesta întâlneşte o fată ce seamănă foarte mult cu iubita lui şi crede pe moment că poate este ea. Îşi va petrece ceva timp alături de ea pentru a se convinge dacă este ea, însă va suferi un accident de maşină…

20) „Please don’t…” de la K.Will

Un trio amoros ce avea un sfârşit impresionant, dar şi trist.

19) „100 Ways” de la Jackson Wang

Clipul ne spune povestea unui războinic ce este îndrăgostit de o nobilă domniţă, dar care va muri într-un mod misterios. Oamenii războinicul vor încerca să-l aducă în viaţă, pentru a trăi clipele de iubire.

18) „You In Me” de la KARD

Pentru a avea totul, protagonistele cad într-o depresie, ceea ce le va face să nu conștientizeze realitatea în care trăiesc.

17) „You And I” de la Park Bom

Chiar dacă acesta are un handicap şi doreşte să fie o persoană normală, el luptă pentru marea lui iubirea.

16) „Blossom Tears” de la Leo

O istorie de iubire ce va avea un deznodământ trist….

15) „Gone” de la JIN

Da, e JIN, dar nu este vorba despre membrul BTS. Este o cântăreaţa sub agenţia Woollim Entertainment. În clip apar Xiumin din EXO şi actriţa Kim Yoo Jung, iar cei doi vor interpreta o poveste foarte tristă.

14) „Don’t say Goodbye” de la Davichi

Personajul principal masculin va găsi o fata abandonată şi pe care o va ajuta să stea la el acasă, crezând că nu are unde să se ducă. Cei doi încep să simtă simpatie, însă într-o zi el primeşte un telefon misterios şi totul se va sfârşi într-un mod foarte trist….

13) „In Heaven” de la JYJ

Junsu şi actriţa Song Ji Hyo vor juca rolul unor îndrăgostiți, iar povestea lor te va face să plângi.

12) „Wedding Dress” de la Taeyang

Taeyang visează că poate într-o zi se va căsători cu iubirea vieţii lui, dar va ajunge să cânte la nunta acestei, ceea ce îi va face inima bucăţi.

11) „Hello” & „I Can Only Say I Want to Die” de la Huh Gak

Cele două melodii ne vor spune o istorie de iubire cu un final tragic, iar actorii principali sunt Junhyung – fost membru Highlight, Lee Hyun Jin şi actriţa Kang Sora.

10) „Baby I’m Sorry” de la MYNAME

Clipul ne va spune povestea a cinci prieteni foarte apropiaţi, dar care în viitor vor alege să meargă pe căi separate. Finalul este unul foarte trist.

9) „SKYDIVE” de la B.A.P

Cei 6 membri for forma o bandă, ce vor pedepsi persoanele care îi trădează. Totuşi, continuă să apară evenimente misterioase, ce îi va face să se bănuiască între ei. Iar sfârşitul e total neaşteptat.

8) „Don’t Look At Me Like That” de la Song Ji Eun

În acest clip solo, artista încearcă să luptă pentru supravieţuire, într-o lume în care este prizoniera plăcerilor altor oameni.

7) „This War” de la MBLAQ

Doi prieteni apropiaţi se vor îndrăgosti de aceeaşi fata, ceea ce va duce la un „război” între cei doi.

6) „Error” de la VIXX

Povestea clipului este plasată undeva în viitor, iar punctul cheie al acestei istorii este dragostea puternică dintre protagoniști. Protagonistul își pierde iubita, ceea ce îl face să decidă să creeze un robot care seamănă cu ea. Însă, nu totul va merge precum îşi doreşte.

5) „Cry Cry” & „Lovey-dovey” de la T-ara

În primul clip apar actorii Ji Chang Wook şi Cha Seung Won. Cha Seung Won ucide tatăl unei fetiţe şi pe care o va creşte alături de el, fără să-şi aducă aminte de cine i-a ucis tatăl. Ani mai târziu, cei doi vor lucra împreună pentru a-l prinde pe Ji Chang Wook. Însă, aceasta va descoperi adevărul….

În cel de-al doilea, cei dor se vor reîntâlni, însă acesta nu o va recunoaşte pentru că a apelat la o intervenție chirurgicală la faţă. Finalul te va face să plângi.

4) „Go Away” de la 2NE1

Crezând că trăieşte o mare iubire, CL într-o zi află că iubitul niciodată nu a ţinut la ea. Pentru a uita că a fost părăsită, aceasta se va înscrie la o cursă de maşini pentru a se răzbuna.

3) „Haru Haru” de la Big Bang

G-Dragon este îndrăgostit de Park Min Young, iar într-o zi acesta o zăreşte alături de T.O.P. Fără să înţeleagă ce se întâmplă, acesta va începe o luptă cu colegul său, bănuind că poate ce petrece ceva între ei. Cu toate acestea, mai târziu GD va afla că iubita lui este pe patul de moarte, înţelegând de ce în acea zi ea s-a întâlnit cu T.O.P.

2) One Shot de la B.A.P

Povestea se învârte în jurul unui grup de 6 prieteni, care într-o bună zi află că unul dintre ei este răpit şi li se cere o sumă mare de bani drept recompensă. Cei 5 vor începe să plănuiască să spargă o bancă pentru a-l putea salva pe cel răpit. Planul lor le merge aşa cum şi-au dorit, iar ziua în care trebuie să-l salveze se întâmplă ceva total neaşteptat.

1) „Sexy Love” & „Day by Day” de la T-ara

Clipul redă istoria a două regate ce vor lupta pentru putere şi influenţă. Dani este o persoană specială care are puteri supranaturale, însă este oarbă. Sora ei, Hyomin, va da totul pentru a o proteja de lumea periculoasă de afară. Jiyeon este liderul unei bande care face orice pentru a obţine ce vrea. Ea o caută pe Dani pentru puterile pe care le deţine şi în acest mod va putea să controleze lumea. După ce Hyomin şi Jiyeon se vor lupta, Hyomin este grav rănita şi îşi va pierde sora.

După 6 ani, Hyomin se trezeşte din coma şi va începe să-şi caute sora pierdută. Aceasta la început nu îşi va recunoaşte sora, care la rândul ei nu-şi aduce aminte de trecut. După câteva evenimente, Dani începe să-şi amintească de trecutul ei şi va începe o luptă cu Jiyeon.

Dar voi? Ce videoclipuri vi s-au părut impresionante şi triste?

2 gânduri despre „Cele mai impresionante şi triste istorii din clipurile k-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s