Minkyuk este votat ca idolul care se pricepe cel mai bine la selfie-urile făcute în oglindă

Minhyuk din MONSTA X este un profesionist al pozelor făcute în oglindă. Fanii l-au votat pe aplicația IDOL CHAMP desemnându-l ca rege al selfie-urilor de acest gen.

Între 17 aprilie și 1 mai s-a putut vota pe aplicația IDOL CHAMP pentru idolii care fac cele mai bune selfie-uri cu oglinda și în total au fost exprimate peste 240 de mii de voturi!

Minhyuk din MONSTA X s-a clasat pe locul 1 cu 38.27% din totalul de voturi, urmat de Sehun din EXO cu 35.95% din voturile total exprimate. J-Hope din BTS și Ong Seongwu s-au clasat pe locurile 3 și 4.

Image

Minhyuk nu împărtășește des fotografii selfie făcute în oglindă – cel puțin nu la fel de des ca selfie-urile normale. Totuși, atunci când o face, fanii Monbebe sar în sus de bucurie, pentru că imaginile oferite sunt întotdeauna de o calitate vizuală deosebită.

Vouă vă place acest gen de selfie-uri?

Sursa: kstarlive

4 gânduri despre „Minkyuk este votat ca idolul care se pricepe cel mai bine la selfie-urile făcute în oglindă

  1. Kim Autor post

   imi pare rau ca nu am pus mai multe, offf… am pierdut pozele ca nu le-am salvat la timp.. sorry. toate sunt superbe. dar e un selfie super tare facut in oglinda cu el, pe hol, pe care l-au transformat in meme.. i-au pus si dezinfectant in mana etc. nu stiu daca ai apucat sa il vezi?

   Apreciază

   Răspunde
   1. Joopreme

    Este ok 🤗 le-am văzut pe toate pt ca prima data au fost postate pe fc apoi au fost preluate de fani 🙃 ii superb cum spuneam… n-am văzut nici un meme 😥 am fost offline de pe tw… prob il voi vedea în următoarele zile. Ai văzut? Honey și Kihyun au show de gătit maine 🤭 abia astept sa vad chef Honey 🤭 Kihyun ii deja expert 😌 awwww

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s