5 actrițe coreene ce demonstrează că zeițele frumuseții au fost născute în 1994

Se spune că celebritățile feminine născute în anul 1994 pot forma „linia de aur” care schimbă percepția conceputului de frumusețe în industrie.

Nu doar cu o apariție ce lasă fanii uimiți la vederea lor, ele au și o influență imensă printre lumea celebrităților. Aceste domnișoare cu o înfățișare inocentă dar totuși seducătoare și-au creat o reputație de artiști reprezentativi a Coreei de Sud.

Suzy (năsută pe 10 octombrie 1994)

La vederea/auzul cuvintelor „prima dragoste a națiunii”, publicul se va gândi imediat la Suzy. De la debutul în grupul miss A, Suzy a făcut mereu furori pentru frumusețea ei pură. Având un șarm tânăr și inocent, Suzy încă este destul de populară în rândul publicului și este votată ca fiind unul din starurile de top coreene.

Timp de 10 ani de carieră, Suzy a fost mereu recunoscut pentru înfățișarea ei de top ce rămâne actuală odată cu trecerea timpului. Se poate spune că ea este modelul de actriță născută în 1994.

Lee Sun Bin (născută pe 7 ianuarie 1994)

Lee Sun Bin, fiind cunoscută și ca iubita actorului Lee Gwang Soo, este văzută ca o actriță capabilă cu o apariție superbă. Mai mult. Lee Sun Bin și-a creat un fandom enorm datorită manierelor ei politicoase și abilitățile uimitoare în coregrafie.

Dacă vă uitați la pozele ei de zi cu zi, puteți să observați că actrița emană o energie pură și o aură diferită de rolurile personajelor pe care le joacă.

Jin Se Yeon (născută pe 15 februarie 1994)

Jin Se Yeon, actrița care a format un triunghi amoros cu actorii Jang Ki Yong și Lee Soo Hyuk pentru drama „Born Again” de la KBC, este și ea născută în 1994. Încă de la debutul ei în 2009, Jin Se Yeon a luat frecvent roluri principale, prin aceasta dezvoltându-și abilitățile de actorie.

Datorită imaginii ei inocente, Jin Se Yeon arată extrem de feminin, dar, din alt punct de vedere, actrița are o personalitate luminoasă cu un aspect drăguț și duios.

Chae Soo Bin (născută pe 10 iulie 1994)

Ea are o față inocentă ce este preferabilă publicului masculin, deci, chiar de la înfățișarea ei, Chae Soo Bin este grațioasă, blândă și fină. Cu o personalitate naturală și o înclinație către tot ce este plăcut și relaxant, nici nu e de mirare că ea cucerește fanii zi de zi.

Chae Soo Bin a colaborat și cu mulți actori faimoși, cum ar fi Go Kyung Pyo, Yoo Seung Ho, Lee Je Hoon, Jung Hae In și alții.

Han So Hee (născută pe 18 noiembrie 1994)

Han So Hee, actrița care a lăsat o impresie minunată cu talentul ei demonstrat jucând în drama de vineri-sâmbătă „The World Of The Married” de la JTBC. Ea a jucat rolul amantei Yeo Da Kyung, devenind una cu personajul și impresionând publicul cu prezența ei.

Chiar dacă Yeo Da Kyung este un personaj sensibil și pretențios în dramă, Han So Hee este cunoscută ca fiind deschisă la minte și amabilă în viața reală. Recent, ea topește inimile publicului masculin datorită înfățișării ei drăguțe și inocente.

Pe cine adorați mai mult?

sursa: vlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s