Jaehyun din NCT postează un mesaj scris de mână în care își cere scuze pentru scandalul Itaewon

NCT’s Jaehyun Posts Apology Letter Over Itaewon Outing

Jahyun din NCT a postat o scrisoare pe contul său de Instagram pentru a-și cere scuze pentru controversa cu privire la ieșirea în Itaewon cu prietenii săi idoli.

În data de 18 mai, agențiile lui Jaehyun, Jungkook din BTS, Eunwoo din ASTRO și Mingyu din Seventeen au confirmat știrea că idolii și-au petrecut noaptea împreună în zona Itaewon, în care a izbucnit recent un nou focar de COVID-19.

Dispatch declarase anterior că cei patru idoli au fost în cartierul Itaewon în seara zilei de 25 aprilie până în zorii zilei de 26 aprilie. Reamintim că un sud-coreean confirmat că e infectat de COVID-19 a fost în zonă în data de 2 mai, acesta fiind testat pozitiv pe 6 mai. După ce a fost anunțat acest caz, Sediul Central pentru Contracarare în Caz de Catastrofe și Siguranță, a solicitat persoanelor care au vizitat localuri de divertisment (o categorie care include cluburi, baruri și multe altele) în Itaewon, în perioada 24 aprilie – 6 mai, să nu plece din casele lor.

După declarația companiei SM Entertainment publicată ieri, Jaehyun a postat chiar el un mesaj pe contul de Instagram, scris de mână:

Bună, sunt Jaehyun.

Îmi pare rău pentru că acțiunile mele i-au făcut pe mulți oameni să se îngrijoreze în această perioadă dificilă. Mă gândesc și reflect asupra acțiunilor mele nechibzuite și anume că am mers la un restaurant și un bar din Itaewon, în ciuda faptului că ne aflăm încă într-o perioadă de distanțare socială.

Îmi cer scuze din inimă tuturor persoanelor pe care le-am dezamăgit cu acțiunile mele și fanilor care au crezut în mine și m-au susținut. De asemenea, le cer scuze oamenilor care au fost răniți de ce am făcut, aceștia fiind membrii, compania și persoanele alături de care muncesc.

Mă voi gândi mai bine și voi fi atent înainte de a face o acțiune în viitor. Încă o dată, îmi cer scuze pentru că v-am îngrijorat într-o perioadă în care ne este greu din cauza COVID-19.

sursă

5 gânduri despre “Jaehyun din NCT postează un mesaj scris de mână în care își cere scuze pentru scandalul Itaewon

  1. Pingback: Eunwoo din ASTRO postează un mesaj scris de mână în care își cere scuze | K-POP ROMÂNIA

  2. Sper sa fie totul bine…nu vreau sa paraseasca NCT….e bias-ul meu si chiar tin foarte mult la el..sper doar sa se gandeasca la sanatatea lui…

    Apreciază

  3. Pingback: Internauții îi critică pe Jaehyun și Eunwoo pentru că mesajele în care își cer scuze sunt aproape identice | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s