Jung Joon Young dă vina pe reporterița care a pornit știrile despre Burning Sun și chatul său + aceasta va dezvălui mai multe vedete implicate

Jurnalista Kang Kyung Yoon de la SBS funE, care a dezvăluit și deconspirat idolii din cazul Burning Sun și chatul controversat, a spus că Jung Joon Young o urăște pentru că a adus la iveală cazurile sale de agresare și viol.

În episodul din 19 mai al emisiunii „Lee Jae Ik’s Politics Show”, jurnalista a comentat sentința de cinci ani a lui Jung Joon Young pentru că a agresat sexual femei în stare de ebrietate și pentru că le-a filmat și distribuit conținutul în diferite chaturi. Kang Kyung Yoon a spus: „Nu prea mă simt în siguranță spunând asta, dar el e foarte supărat. Vorbește de parcă ar fi nevinovat, așa că victimele refuză să ajungă la o înțelegere cu acesta.”

Aceasta a continuat: „Am citit un articol astăzi despre cum Jung Joon Young trăiește în închisoare și chiar eu am auzit ceva de la mai multe surse. Jung Joon Young mă urăște pentru ce i-am făcut. Am auzit de la poliție că a spus că totul s-a întâmplat din cauza mea. E alegerea lui să dea vina pe mine, dar sper că în timpul pe care îl va avea, se va gândi la acțiunile sale asupra victimelor, nu să-mi poarte pică mie.”

Mai mult de atât, aceasta a făcut o dezvăluire șocantă, anunțând că va dezvălui mai multe celebrități care au filmat și distribuit clipuri ilegale cu conținut sexual: „Am pregătit mai multe știri despre filmările ilegale făcute de alte vedete. E aproape gata. Vă rog să mai așteptați puțin.”

Kang Kyung Yoon este jurnalista care a dezvăluit scandalul cu chatul lui Jung Joon Young, în care au fost implicate o serie de celebrități printre care, Choi Jonghoon, ex-FT ISLAND, Seungri, ex-Big Bang, Junhyung, ex-Highlight, Jonghyun, ex-CNBLUE, și altele.

sursă (1) (2)

Un gând despre „Jung Joon Young dă vina pe reporterița care a pornit știrile despre Burning Sun și chatul său + aceasta va dezvălui mai multe vedete implicate

  1. Pingback: [CCC] Reporteriţa Kang spune că pregăteşte o ştire despre o altă celebritate implicată | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s