Melon anunță schimbări majore în clasamentul din timp real

Melon Announces Upcoming Major Changes To Chart SystemMelon a anunțat că se vor produce schimbări majore în sistemul clasamentelor sale.

Schimbarea cea mai mare va fi făcută clasamentului din timp real. La moment, clasamentul din timp real cu top 100 își face un update la fiecare oră, în funcție de cât de mult este ascultată fiecare piesă într-o oră. Cu noua schimbare, clasamentul își va face update-ul la fiecare oră în continuare, însă topul va fi calculat în baza ascultătorilor unici din ultimele 24 de ore. De asemenea, numerele topului nu vor fi arătate.

O altă schimbare se va introduce pentru funcția „ascultă toate” din topul 100. Anterior, funcția „ascultă toate melodiile” adăuga toate piesele din top 100 în lista cu melodii a ascultătorului în ordinea în care acestea sunt clasate, iar recent, a fost adăugată și opțiunea „amestecă”. Prin urmare, melodiile vor fi amestecate automat când se va utiliza funcția „ascultă toate”.

Melon a explicat că s-au făcut aceste schimbări pentru ca oamenii să nu se axeze atât de mult pe competiția din clasamente și să le permită utilizatorilor să experimenteze mai multe genuri de muzică. Site-ul are de gând să își îmbunătățească sistemul în continuare.

Noile schimbări vor avea efect începând cu această vară.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s