[CCC] Jurnalista Kang spune că pregăteşte o ştire despre o altă celebritate implicată

Kpop Spain on Twitter: "Las cosas que la periodista Kang Kyung ...

Jurnalista Kang Kyung Yoon, cea care a scos la iveală cazul Burning Sun și chatul controversat, a declarat recent că Jung Joon Young crede că ea este de vină pentru că dezvăluit cazurile de agresare și viol.

De asemenea, aceasta a mai spus că: „Pregătesc o altă știre legată de o celebritate care a fost și ea implicată în acest scandal. Vă rog să aștepți încă puțin”. La auzul acestor vorbe, internauții coreeni nu au putut sta departe de subiect și au început să scrie:

1. [+411, -71] Dacă este biasul meu, am de gând să mă sinucid

2. [+325, -24] Ea nu a spus că ar fi un alt idol implicat, ci a declarat că este o celebritate, așa că nu cred că ar fi vorba despre un idol…

3. [+286, -13] Când pare că avem o zi liniștită în Coreea, de fapt alţi oameni complotează lucruri pe la spate

4. [+283, -6] M-am săturat de această industrie, iar bărbații sunt dezgustători

5. [+216, -2] Te rog să ne dezvălui cât mai repede ca să-l putem exila din lumea celebrităților

6. [+194, -0] De ce acel criminal Jung Joonyoung încă vorbeşte prostii?

7. [+116, -1] Dacă postarea de care vorbeşte ar fi fost lansată în acel moment, probabil oamenii ar spune că e ceva interesant. Dar lansând acum știrea, cred că toată lumea este neliniştită şi tulburată .. Invidiez fanii lui U-Know Yunho (se referă la faptul că acesta nu este implicat în nici un scandal major de la debut, iar fanii nu au de ce se teme)

8. [+111, -2] Ce se întâmplă anul acesta? Industria divertismentului va fi făcută bucăți ㅋ ㅋㅋㅋ

9. [+100, -2] Credeţi că bărbații sunt la fel ca femeile? Văd zilnic la știri numai agresiuni sexuale ㅋㅋㅋ

Sursa: pann.choa

26 de gânduri despre „[CCC] Jurnalista Kang spune că pregăteşte o ştire despre o altă celebritate implicată

  1. Neko-chan

   Femeia asta ii nebună
   Ce mai vrei? Pe ea nu o interesează că distruge viețile la multi oameni și a apropiaților acestora. Face bani, o doare in cur

   Apreciază

   Răspunde
   1. Ana

    Sper ca glumesti. Viața cui a distrus-o? A lui Jung joon Young Seungri și celorlalți care drogau, violaufete și le filma, apoi le arata prietenilor săi lor in chat? Sau poate vrei sa spui ca distrus viețile victimelor. Cum puteți fi așa proaste? Sau pana nu veți păți asta pe pielea voastră o sa înțelegi in sfârșit ca oppa e violator și un pervers care trebuie inchis. Nu e vinovata jurnalista ca industria e plină de atâtea gunoaie

    Apreciază

    Răspunde
   2. hyunamyou

    Avand in vedere ca are dreptate, nu cred ca ar trebui sa conteze… I-am facut si eu o astfel de observatie(un cuvant care nu exista) unei autoare in trecut pe un ton foarte amabil(a fost si ea amabila) si ghici ce? Daca ii citesc articolele din prezent, vad aceeasi greseala, foloseste un cuvant care nu exista.

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Faptul ca tocmai tu ai fost curioasa:))) Este vorba de cuvantul „patetic,” exista, dar e folosit gresit, noi avem „jalnic” in romana. Motivul pentru care imi amintesc este ca a fost singura observatie pe care am facut-o pe acest site, in general nu prea imi place sa o fac, nu stiu ce a fost cu mine in acea zi, in plus, am fost si foarte amabila(nici asta nu prea imi sta in fire). Nu mai stiu articolul, dar am vazut in unul recent ca inca folosesti acel cuvant. Ma rog, cum ai spus si tu, probabil ca ti-a scapat, poate pt ca este si o greseala comuna in general.

     Apreciază

     Răspunde
     1. Lucy 2

      Acum imi amintesc. Da, ai dreptate. Și am și citit despre chestia asta :)) hopa
      Sa știi ca chiar încerc sa țin cont de observațiile de genul (toate încercam, de fapt), dar se întâmpla totuși sa ne mai scape câte ceva, de aia am și întrebat, nu as lasa intenționat greșeala doar din orgoliu. Mersi

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
  2. Sandra

   Doamne ! Dar cum iti permiți?!? Nu stii ca unele autoare de pe acest site nu gresesc niciodată?! Chiar si atunci cand o fac nu recunosc. =)))) Cine e fraier să recunoască când greșește,nu ? Răman cu orgoliul acela prostesc și tot nu admit nimic.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Kaila

    daca vei continua cu astfel de atitudine, limbaj si atacuri la persoana, nu vei mai putea comenta pe site 🙂
    la urmatorul comentariul de acest gen, vei primi block

    Apreciază

    Răspunde
   2. ESTERA.E

    Ce urât din partea ta.Dacă vrei perfecțiune caut-o în altă parte și nu mai veni aici și da hate.Autoarele de pe site dacă greșesc își îndreapta greșeala uneori cer scuze și apoi merg înainte.Se mai greșește dacă nu vă place si nu acceptati când se greșeste citiți dragilor articolele in engleză și nu veniți la criticat munca celor de aici .Care fac muncă voluntara din placere.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
 1. ESTERA.E

  Jurnalista asta chiar e o femeie fără frică care își face meseria bine.Bine că dezvăluie lucrurile astea.Sunt oameni care suferă de pe urma batjocori unor celebrități și chiar nu e bine.

  Apreciază

  Răspunde
 2. ESTERA.E

  Poți râde cât vrei.Dar încearcă să privești lucrurile din perspectiva victimelor și a consecințelor din viata lor. Dacă ești celebritate nu ar trebui să manipulezi și să îți bați joc de cei care poate nu au posibilitatea de a se apăra și să le faci viața un calvar.Mă refer la cazul Burning Sun.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s