Prietenii & staff-ul lui Taeyang din Big Bang vorbesc despre personalitatea lui uimitoare

Documentarul lui Taeyang din Big Bang, ‘WHITE NIGHT’, oferă noi mărturii ale apropiaților idolului.

În 18 mai, a fost postat pe YouTube primul episod din documentarul ‘WHITE NIGHT’ despre Taeyang. La începutul videoclipului, membrii Big Bang au comentat personalitatea lui TAEYANG.

Ei au spus: „Taeyang este genul de persoană care îi pune mereu pe ceilalți înaintea sa. El are o atitudine pozitivă față de viață” și „El este foarte uman”. Apoi, au adăugat râzând: „Totuși, uneori, sunt confuz cu privire la cine este cu adevărat. Pare serios, dar este atât de jucăuș în același timp”.

După aceea, colaboratorul de mult timp al lui Taeyang și prietenul său a spus: „Este o persoană extrem de deschisă și de muncitoare. De fiecare dată când îl văd, este la fel ca ultima dată când l-am văzut; nu se schimbă niciodată. „

Garda de corp a lui Taeyang a împărtășit de asemenea ceea ce crede despre el: „Taeyang duce o viață disciplinată. Se trezește devreme și ajunge la timp tot timpul”.

În cele din urmă, managerul său a spus: „Când am fost într-un turneu de concerte împreună, am putut vedea cât de mult are grijă de fiecare membru al personalului nostru. M-a făcut să-mi dau seama ce om grozav este.”

 

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s