T.O.P din Big Bang este într-o relație cu actrița Kim Gavin?

Internauții sunt de părere că T.O.P din Big Bang este într-o relație cu actrița Kim Gavin, după ce mai multe  poze cu aceștia doi s-au difuzat online.

Într-o postare făcută pe Sina, un internaut chinez a compilat „dovezi” că T.O.P și Kim Gavin sunt într-adevăr într-o relație, începând cu fotografia celor doi împreună care a fost imediat ștersă de pe contul de Instagram al lui Kim Gavin.

În poză, T.O.P poate fi văzut cu brațul în jurul lui Kim Gavin. Mai mult, T.O.P a postat o poză purtând aceeași ținută pe Instagram,  de la petrecerea cu ocazia zilei sale de naștere, din 4 noiembrie 2019.

De asemenea, utilizatorul a compilat o serie de articole de cuplu pe care cei doi le-au împărtășit, pornind de la vederi similare ale oceanului, la pijamale asortate și chiar pantofi asortați din colecția Kang Hyuk.

În plus, Kim Gavin a postat o imagine la Instagram stories cu o lampă cu formă unică, care apare și în casa mamei lui T.O.P.

În cele din urmă, unul dintre prietenii lui Kim Gavin a încărcat o poză mâncând o masă cu o persoană care poartă aceeași cămașă ca T.O.P.

Kim Gavin a apărut  la „Love Catcher 2″ de pe Mnet, iar după apariția sa, a semnat cu agenția SM C&C ca actriță. Niciuna dintre agenții nu a comentat zvonurile cu privire la relația presupusă a celor doi.

 

Sursa 1

Sursa 2: koreaboo

 

3 gânduri despre „T.O.P din Big Bang este într-o relație cu actrița Kim Gavin?

  1. Pingback: YG Entertainment și SM C&C răspund zvonurilor despre presupusa relație dintre T.O.P din Big Bang și Kim Gavin | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: [CCC] Internauții cred că Kim Gavin a postat intenționat poza cu T.O.P | K-POP ROMÂNIA

  3. Pingback: Sora lui Kim Gavin spune că aceasta și T.O.P din Big Bang nu se întâlnesc! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s