Taeyeon vorbește despre cum scapă de stres și iubirea pentru fanii ei într-un interviu pentru „1st Look”

Taeyeon din Girls’ Generation strălucește în pictorialul și interviul pentru revista „1st Look”.

În interviul pe care l-a oferit, Taeyeon a fost întrebată ce îi place să facă în viața de zi cu zi, iar aceasta a răspuns: „Dacă mă plictisesc și nu prea am ce să fac, mă duc la magazinele de make up și mă distrez acolo. Mă uit la noile produse lansate, încerc mostrele și apoi cumpăr câteva pentru a le testa acasă. E o metodă de a scăpa de stres.”

Aceasta a continuat: „Când trec printr-o schimbare drastică, vreau să o fac în felul meu. În momentul în care lucrez la o sesiune foto, mă bucur în mod special de procesul în care aud opiniile diferitor oameni și experți în domeniul lor, iar munca împreună duce la roade bune. În timpul acelui proces, aflu multe lucruri noi pe care nu le știam până atunci. Anume din acest motiv, și sesiunea foto de astăzi a fost specială.”

Taeyeon a mai fost întrebată ce o motivează să continue calea plină de succes, la care, ea a răspuns: „Când mă gândesc la fanii mei, mă emoționez până la lacrimi. Simt un amalgam de emoții pe care nu le pot descrie, precum recunoștință, părere de rău și afecțiune, iar asta mă emoționează și mă lasă fără cuvinte de fiecare dată când îi văd. Sunt atât de recunoscătoare pentru faptul că fanii noștri ne-au susținut, iubit și au fost de partea noastră necondiționat în tot acest timp.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s