Choi Jin Hyuk ar putea juca rolul unui zombie într-o dramă nouă

Choi Jin Hyuk In Talks To Star In Zombie Drama

Am putea să-l vedem pe Choi Jin Hyuk într-o dramă nouă!

În data de 20 mai, llgan Sports a declarat că Choi Jin Hyuk va juca rolul principal în noua dramă de pe KBS 2TV, „Zombie Detective” (titlu literal).

În urma apariției știrilor, compania actorului a anunțat: „Choi Jin Hyuk a primit oferta de a juca în „Zombie Detective” și o analizează la moment. Acesta a primit multe proiecte, așa că nu e confirmat nimic.”

„Zombie Detective” este o dramă de comedie și supraviețuire în care se va spune povestea unui zombie ce încearcă să se adapteze lumii oamenilor, preluând identitatea unui detectiv. Dacă va accepta oferta, Choi Jin Hyuk va juca rolul lui Kim Moo Young, directorul unei agenții de detectivi. După ce își pierde amintirile, Kim Moo Young decide să-și accepte soarta sa de zombie. Pentru a supraviețui, acesta se ascunde în sălbăticie și începe să-și îmbunătățească pronunția și mersul. Eventual, descoperă trupul unei persoane fără prieteni sau familie și se infiltrează în oraș sub identitatea de Kim Moo Young.

„Zombie Detective” va fi regizat de Shim Jae Hyun, care a participat la producerea dramei „The Producers” și va avea scenariul scris de Baek Eun Jin.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s