[Random stuff] O echipă de fotbal din Coreea de Sud își cere scuze că a umplut locurile pe stadion cu păpuși gonflabile

South Korean football club FC Seoul has apologised after using sex dolls to fill up its empty stands during a game at the weekend.

O echipă de fotbal profesionistă din Coreea de Sud și-a cerut scuze pentru „manechinele” pe care le-a folosit pentru a  înlocui fanii în timpul unui meci de la sfârșitul săptămânii, care s-au dovedit a fi păpuși gonflabile.

Clubul corean FC Seoul a spus că păpușile, care au fost puse în tribunele goale din cauza focarului de coronavirus, au fost comandate din neatenție după o „neînțelegere” cu furnizorul.

La începutul acestei luni, Coreea a devenit prima țară cu o ligă de fotbal importantă care a organizat meciuri de la începutul pandemiei, iar jocul de deschidere al sezonului a fost urmărit de o audiență mondială de fani înfometați de fotbal live.

Însă încercarea lui FC Seoul de a aduce o notă de realism la meciul de duminică cu Gwangju FC a avut rezultate negative, după ce utilizatorii de pe rețelele de socializare au observat că manechinele arătau mai mult ca niște păpuși sexuale.

Unii au subliniat că mai multe păpuși aveau afișe care poartă numele popularului streamer live BJ Chaero – se presupune că este inspirația fizică pentru designul păpușilor – potrivit site-ului Koreaboo.

Clubul a declarat că a fost victima unei neînțelegeri, insistând că s-a consultat cu furnizorul și că a primit asigurări că păpușile nu sunt destinate utilizării sexuale.

Fotografiile făcute pe stadionul în mare parte gol prezintă aproximativ 10 păpuși distanțate puse pe scaunele din fața cartoanelor de dimensiuni reale ale jucătorilor echipei.

„Am dori să le cerem scuze fanilor„, a declarat FC Seoul într-o declarație pe Instagram. „Ne pare rău.”

Declarația a continuat: „Intenția noastră a fost să facem ceva drăguț în aceste momente dificile. Ne vom gândi din greu la ceea ce trebuie să facem pentru a ne asigura că nu se mai întâmplă ceva ca acesta.”

Câțiva internauți nu au fost convinși de explicație. „Probabil că a fost un număr nenumărat de oameni implicat în obținerea aprobării, expedierii, îmbrăcării și așezării”, a spus Koreaboo. „În acest proces, nimeni nu s-a gândit să își pună un semn de întrebare în legătură cu  modul în care arată aceste manechine?”

Site-ul Sports Seoul spunea că, deoarece atât de mulți fani internaționali ai fotbalului s-au uitat la meciurile din K-League, „Există îngrijorări că acest lucru va aduce rușine internațională”.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s