9 actori coreeni care încă nu au fost plătiți pentru proiectele lor din trecut

Unii actori din Coreea încă aşteaptă să primească ce li se cuvine pentru proiectele lor!

În Coreea de Sud, este un fapt obișnuit ca celebrități coreene să fie plătite la timp, însă nu mereu se întâmplă acest lucru. În continuare, avem o listă cu 9 actori care așteaptă încă să fie plătiți pentru dramele anterioare în care au apărut, iar unii dintre ei au mai bine de deceniu de când îşi doresc acest lucru!

1. Gong Seung Yeon & Jung Yoo Mi

Cele două actriţe au apărut în drama Master: God of Noodles, care s-a difuzat în 2016. Doi ani mai târziu, în 2018, actriţele au dezvăluite că nu au fost plătite complet pentru apariţia lor.

2. Sung Yu Ri

Sung Yu Ri a jucat în drama Swallow the Sun, care s-a difuzat în 2009. În 2018, după aproape 10 de ani de la apariţia serialului, a fost făcut cunoscut că actriţa nu a primit salariul complet pentru apariţie.

3. Lee Na Young, Lee Jung Jin şi Rain (Jung Ji Hoon)

Cei trei actori care au apărut în Fugitive: Plan B, au întâmpinat aceeaşi problemă. Actorii au declarat că nu au primit complet suma corespunzătoare apariției lor. Un motiv pentru această cauză ar fi fost că compania de producție ar fi dat faliment înainte de încheierea dramei, ceea ce a determinat ca actorii să nu fie plătiți complet.

4. Kim Min Jung

Strike Love a fost o dramă difuzată la TV în 2009, iar Kim Min Jung a fost una dintre actrițele principale. Deşi au trecut mai bine de 10 ani de când s-a încheiat această dramă, actriţa încă nu a fost plătită pentru apariția ei.

5. Kim Woo Bin & Go Soo

Kim Woo Bin şi Go Soo au avut câteva probleme cu companiile de publicitate. Cei doi actori au dezvăluit că 2012 și 2013 au semnat un contract o cu companie de publicitate , dar nu au primit niciodată plata pentru aparițiile lor.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „9 actori coreeni care încă nu au fost plătiți pentru proiectele lor din trecut

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s