J-Hope din BTS îşi arată sprijinul faţă de revenirea lui Agust D şi trimite un camion plin cu cafea şi churros

Suga de BTS agradece a J-Hope por su considerada muestra de apoyo para su regreso como Agust D

J-Hope din BTS îşi arată susţinerea faţă de revenirea lui Suga, iar acesta îi mulțumește!

Pe 22 mai, Agust D a lansat cel de-al doilea mixtape numit „D-2”. Cu această ocazie, An Jae Hyuk, un actor care a participat la videoclipul pentru melodia promoţională „Daechwita”, a dezvăluit că J-Hope a trimis un camion cu cafea și churros (gogoși spaniole) la locul filmărilor.

Actorul An Jae Hyuk a postat pe Instagram câteva fotografii cu darul acestuia şi a scris în descriere: „Pentru că acest fapt era confidențial, am păstrat această postare privată. Mi-am dorit foarte mult să împărtășesc acest lucru cu voi, dar trebuia să păstrez în secret întoarcerea lui Agust D, iar asta m-a obligat să fiu răbdător! Astăzi public acest lucru. Vă rog să ascultați mult Daechwita!”

Astăzi, Suga a împărtășit trei imagini pe contul oficial al trupei de Twitter din culisele filmărilor pentru videoclipul său și a scris: „Mulțumesc foarte mult pentru camionul cu cafea trimis de mezinul duo-ului Sope, Hobi!”

J-Hope nu numai că a trimis un camion plin cu cafea și churros, dar a şi vizitat zona de filmare pentru a-l înveseli pe colegul său în persoană. Mai jos, îl putem vedea alături de colegii săi, Jungkook şi Jin, care şi-au făcut o apariţie surpriză în noul clip muzical de la Agust D.

Imagen

Imagen

Imagen

Sursa: soompi.es

3 gânduri despre “J-Hope din BTS îşi arată sprijinul faţă de revenirea lui Agust D şi trimite un camion plin cu cafea şi churros

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s