MONSTA X dezvăluie un ritm nebunesc într-un teaser auriu pentru „Fantasia”!

Așa cum era de așteptat, trupa MONSTA X ridică adrenalina la maxim cu teaserul MV pentru „Fantasia„, care prezintă filmări fabuloase cu auriu, foc și o super calitate cinematică!

În 23 mai, trupa MONSTA X a dezvăluit în sfârșit teaserul MV pentru videoclipul “FANTASIA”, în nuanțe de auriu și foc care stârnesc și mai mult curiozitatea fanilor.

Imaginile filmulețului se axează pe calitățile vizuale imbatabile ale membrilor MONSTA X, îmbrăcați la costume personalizate în culori de negru și auriu ce le dau din nou un aer regal! Toate acestea sunt combinate cu un ritm accelerat al refrenului din fundal.

Pe lângă cei șase idoli, în videoclip mai apar și numeroși alți dansatori, multe mâini care ies din spatele lui Minhyuk, Joohoney care ține în lanț două pantere negre, dar și imagini șocante cu Shownu care pare că pică în apă și Kihyun înconjurat de scântei, toate aceste secvențe adăugând o notă de mister poveștii din videoclipul melodiei principale a albumului „FANTASIA X”.

Din ultimele interviuri lansate de băieți, a fost dezvăluit că Fantasia are cea mai dificilă și mai energică coregrafie pe care a avut-o MONSTA X până acum, fiind numită și „coregrafia diavolului”.

Reamintim că albumul „FANTASIA X” va fi lansat în 26 mai și că el conține 7 titluri noi la care au contribuit Joohoney și I.M. Ambii au avut contribuții și la melodia principală  „FANTASIA.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s