Baekhyun vorbește despre revenirea solo, reacțiile membrilor EXO, cu ce aromă se aseamănă și mai multe

EXO’s Baekhyun Talks About Solo Comeback, Members’ Reactions To “Candy,” And More

Baekhyun a lansat cel de-al doilea album solo Delight!

Într-un interviu recent dezvăluit de SM Entertainment, artistul din EXO a vorbit despre mai multe aspecte legate de revenirea sa, precum și despre părerile colegilor săi de trupă.

Când a fost întrebat de cum s-a simțit revenind solo, Baekhyun a spus – „A trecut o vreme de când nu am mai lansat un album solo, așa că sunt foarte emoționat și, în același timp, entuziasmat și fericit când mă gândesc la fanii care au așteptat albumul meu.”

Apoi, a împărtășit că definiția termenului ‘delight’ este ‘fericirea’ și că dorește să le ofere fericire multor persoane prin intermediul acestui album. Râzând, a zis, „Și, cum în EXO, superputerea mea este lumina (light), am vrut să includ lumina (light) în numele albumului. Am ales ‘Delight’ pentru a da impresia că are legătură cu albumul solo cu care am debutat City Lights.”

Artistul a vorbit și despre piesa cu care promovează, explicând – „‘Candy’ este un cântec R&B trendy, iar versurile compară șarmurile și aspectul meu cu diferitele arome ale bomboanelor. Dacă ascultați cu atenție, sunt multe expresii cu sub înțeles, precum ‘scorțișoară matură’ sau ‘mentă amuzantă’. Cred că acest aspect reprezintă punctul cheie.”

Când a fost întrebat cu ce aromă crede că seamănă, Baekhyun a răspuns râzând – „Voi alege aroma dulce și acră a căpșunilor. De asemenea, îmi plac și căpșunilor.”

Baekhyun a vorbit și despre prestația melodiei „Candy” – „Am lucrat cu Kasper, care este coregraf și, în același timp, unul dintre prietenii mei vechi. Deseori, acesta ne învăța dansurile populare și, întrucât ‘Candy’ e un cântec trendy, am adăugat mișcări trendy, global populare care să se potrivească cu genul piesei.”

În ceea ce îi privește pe colegii săi de trupă și de modul cum au reacționat, Baekhyun a dezvăluit, „Toți membrii m-au încurajat și au zis că melodia e chiar foarte tare. Suho și Chanyeol chiar au venit pe platourile de filmare ale videoclipului și m-au încurajat.”

Artistul a mai vorbit și despre ce gen ar dori să încerce în viitor – „În ultima vreme, am ascultat genuri de muzică diferite și ceea ce m-a impresionat cel mai mult și pe un termen îndelungat au fost baladele rock”.

Întrebat despre ce-l „încântă” în ultima perioadă, Baekhyun a împărtășit cu entuziasm, „Merele! Încerc să mănânc mere în fiecare zi la prima masă. Nu cred că până acum m-am gândit foarte mult la sănătatea mea, dar vreau să-mi întăresc sistemul imunitar și să am grijă de sănătatea mea.”

La final, membrul EXO a vorbit și despre obiectivele sale pentru acest album – „Prin intermediul acestuia, vreau să-mi consolidez poziția de artist solo și să las o impresie memorabilă multor persoane. Și, ca întotdeauna, îmi doresc ca oamenii să asculte vocea mea și să simtă vindecați.”

Baekhyun a revenit solo pe 25 mai cu melodia „Candy”, pe care puteți să o ascultați mai jos!

Sursa: soompi

3 gânduri despre “Baekhyun vorbește despre revenirea solo, reacțiile membrilor EXO, cu ce aromă se aseamănă și mai multe

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s