Ilhoon din BTOB anunţă că se va înrola în armată!

Ilhoon de BTOB anuncia planes para enlistamiento

Un alt membru BTOB se pregătește de serviciul militar obligatoriu.

În seara zilei de 27 mai, Ilhoon a postat o fotografie pe contul public de Instagram alături de următorul mesaj:

Salut, dragii mei Melody, cei care mă susțineți fără încetare. Sincer, scriu acest mesaj pentru a vă spune despre înrolarea mea. Îmi pare rău că nu am anunţat mai înainte, în timp ce mi-am luat o pauză de la promoții. Trebuie să fiţi frustrați pentru că nu aţi auzit această veste direct de la cineva în care aveți încredere şi îl iubiți, primind doar din când în când vești despre mine. Încă o dată, îmi pare rău. Totuși, în acea pauză am petrecut timp având grijă de mine.

Cred că este prima dată în care am scris o postare atât de lungă, dar îmi pare rău și de faptul că este o veste atât de bruscă. Cu toate acestea, sunt sigur că sunteți, de asemenea, conștienți de faptul că trebuie să-mi îndeplinesc sarcinile militare. Poate fi o perioadă ce pare lungă și scurtă, dar voi reveni sănătos și fericit. Sper că şi voi să fiţi fericiți. Vă mulțumesc că aţi citit postarea mea lungă! Încă o dată, vă iubesc, Melody.

În urma acestui mesaj, Cube Entertainment a declarat pentru MK Sports că Ilhoon se va înscrie pe 28 mai. De asemenea, aceștia au împărtășit că, după patru săptămâni de pregătire de bază, îşi va desfășura perioada militară ca lucrător în serviciul public. Locația și ora înscrierii sale nu au fost dezvăluite.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s