Baekhyun din EXO face ravagii în topurile iTunes din întreaga lume!

EXO’s Baekhyun Tops iTunes Charts Around The World With “Delight”

Baekhyun domină clasamentele iTunes din întreaga lume cu revenirea solo!

Pe 25 mai, artistul din trupa EXO a lansat cel de-al doilea album solo, intitulat Delight, și melodia Candy. Albumul s-a poziționat pe locul fruntaș în topul albumelor de pe iTunes din 68 de state diferite: Canada, Statele Unite ale Americii, Franța, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Bahrain, Belarus, Bolivia, Brazilia, Brunei, Bulgaria, Cambodgia, Chile, Costa Rica, Cipru, Cehia, Danemarca, Republica Dominicană, Egipt, El Salvador, Estonia, Finlanda, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Iordania, Kazahstan, Laos, Luxemburg, Macau, Malaezia, Mauritius, Mexic, Mozambic, Olanda, Noua Zeelandă, Nigeria, Norvegia, Oman, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Qatar, România, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Suedia, Taiwan, Thailanda, Bahamas, Turcia, Ucraina și Vietnam.

„Delight” de asemenea a fost pe primul loc în vânzări pe popularul site chinezesc QQ Music, cu peste 100,000 de exemplare vândute. După trei ore și 28 de minute de la lansare, „Delight” a înregistrat vânzări de peste 2 milioane de yuani (aproximativ 280,000 de dolari) și a devenit primul album coreean din 2020 care a fost certificat cu dublu platină pe site.

Trebuie să mai menționăm, că atât materialul discografic, cât și melodia au dominat și topurile real-time din Coreea de Sud.

Felicitări! Mai jos puteți asculta noua melodie a lui Baekhyun!

Sursa: soompi

Un gând despre „Baekhyun din EXO face ravagii în topurile iTunes din întreaga lume!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s