Hyungwon din MONSTA X, atractiv și când se relaxează pentru Dazed!

Revista Dazed ne arată un pictorial superb cu Hyungwon din MONSTA X, care împodobește paginile revistei cu vizualul său perfect.

Apărând în numărul revistei de modă din iunie 2020 cu farmecele sofisticate și pozele sale de expert, vocalistul și dansatorul MONSTA X și-a dovedit încă o dată abilitățile în modeling, într-un pictorial încântător de 14 pagini.

Hyungwon, care a venit cu ideile sale personale și cu o viziune exactă a coafurii pe care și-a dorit-o la ședința foto (acesta adoră să poarte părul cât mai lung), a completat  „scena” aruncând o privire către obiectiv care nu îi reușește oricărui idol. Mai mult, el și-a etalat frumusețea și clasa  fără efort în pictorialul având ca temă …. relaxarea!

„Am vrut să fac un pictorial așa, dar nu am încercat  din cauza timpului și a altor constrângeri. Totuși, am studiat multe despre atmosfera care mi se potrivește pentru această ședință foto cu Dazed. Sunt foarte fericit că am putut încerca asta astăzi ”, a spus cântărețul.

Când a fost întrebat despre noul mini-album „FANTASIA X”, care a fost lansat de MONSTA X pe 26 mai, Hyungwon a împărtășit că acesta conține o mulțime de povești care sunt destul de diferite de cele prezentate până acum de MONSTA X.

„Dacă te uiți la melodiile din album, sunt melodii compuse de către membri. Pe lângă melodiile puternice și interesante, există balade liniștite și calme care să echilibreze atmosfera, de aceea cred că va fi un album complet „, a spus membrul MONSTA X.

Pictorialul complet și interviul cu Hyungwon de la MONSTA X, pe care mulți îl iubesc, poate fi găsit în numărul lui Dazed din iunie 2020. Acesta va fi, de asemenea, prezentat pe canalele oficiale de pe rețelele de socializare ale revistei, precum site-ul web, Instagram și YouTube.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s