Jimin din BTS devine primul şi singurul artist k-pop ce are 4 piese peste 50 de milioane de ascultări pe Spotify

Jimin, vocalistul și dansatorul principal din BTS, a stabilit un alt record important pe Spotify.

Pe 29 mai, a fost făcut cunoscut faptul că Park Jimin devenind primul şi singurul solist coreean care are 4 melodii ce depășesc 50 de milioane de ascultări pe marea platformă muzicală.

Idolul din BTS a scris istorie cu cea mai recentă melodie solo numită „Filter” (care face parte de pe albumul trupei lansat anul acesta – MOTS: 7), care s-a alăturat celorlalte trei piese ale sale ce au înregistrat acelaşi rezultat impresionant: „Lie” (Wings, 2016), „Intro: Serendipity” (Love Yourself: Her, 2018) și „Serendipity Full Length Edition” (Love Yourself: Tear 2019).

De asemenea, „Filter” a devenit cea mai rapidă piesă solo de la un solist masculin din Coreea, ce a depășit 50 de milioane de ascultări, iar Jimin fiind primul artist k-pop care a adunat peste 300 de milioane de ascultări cu celelalte piesei lansate în ere diferite.

Iar în urmă cu câteva zile, s-a dezvăluit că „Filter” a stat timp de 11 săptămâni în topul Billboard World Digital Song Sales.

În afară de Spotify, melodia a strâns pe YouTube 24 de milioane, impresionând şi mai mult faptul că nu are un videoclip oficial.

Felicitări!

Iar cu această ocazie, fanii k-pop din toată lumea au sărbătorit momentul postând pe Twitter noul record al idolului din BTS:

Sursa: allkpop

5 gânduri despre “Jimin din BTS devine primul şi singurul artist k-pop ce are 4 piese peste 50 de milioane de ascultări pe Spotify

  1. Daca ar fi fost și „Promise” le-ar fi întrecut pe toate cu ușurință . 🙁 Și așa are un număr impresionant de ascultări pe soundcloud. Oricum… Felicitări Jimin !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s