„Road to Kingdom” dezvăluie ce echipă este eliminată şi începe o nouă rundă

“Road To Kingdom” anuncia la primera eliminación, revela el ranking de la segunda ronda y comienza la misión de colaboración

În noul episod din „Road to Kingdom”, a fost anunțat clasamentul rundei anterioare, iar un grup a fost trimis acasă.

În ultimele două episoade, cele șapte echipe ale concursului de la Mnet s-au confruntat cu misiunea „My Song”, unde au trebuit să-și spună propriile povești pe cântecele lor. Clasamentul pentru această rundă a fost determinat în acest mod:

 • 30% din voturile concurenților
 • 70% din voturile publicului online.

În episodul de pe 28 mai, a fost anunțat că The Boyz a primit un scor perfect și a ajuns din nou pe primul loc, pentru a treia oară la rând.

Liderul trupei The Boyz, Sangyeon, a comentat: „Nu sunt sigur ce să spun. Însă, vom munci din greu și vom arăta o nouă evoluție puternică în runda următoare, așa cum am făcut astăzi.” El a adăugat: „Vă mulțumim încă o dată pentru că ne-ați acordat primul loc”.

Clasamentele pentru cea de-a două rundă au fost următoarele:

1. The Boyz
2. ONF
3. PENTAGON
4. ONEUS
5. VERIVERY
6. TOO
7. Golden Child

Clasamentul din prima și a doua rundă a fost combinat pentru a determina ce grup va deveni prima echipă elimanată din program. La final a fost anunţat că Golden Child a fost eliminată.

Joochan a comentat: „Am considerat că rolul meu în această rundă este foarte important. Simt că s-a întâmplat din cauza mea.” El a continuat să spună: „Această situaţie e tristă, dar o să muncesc mai mult pentru a nu arăta din nou acest tip de imagine”.

Membrii Golden Child au plâns în timpul interviului, iar Bomin a spus: „Am simțit că pot râde și vorbi cu cei nouă colegi ai mei pentru prima dată în mult timp”. Liderul Daeyeol a spus înainte de a plânge: „Este foarte dezamăgitor, dar vreau să le spun membrilor că au făcut o treabă bună”.

Un alt membru din Golden Child a spus: „Daeyeol a zis că am făcut o treabă bună, dar nimeni nu i-a spus lui Daeyeol asta. A făcut tot ce a putut. Cred că a făcut tot ce i-a stat în putință! ”

Daeyeol a încheiat: „Suntem un grup face o treabă bună și vom continua să arătăm lumii spectacole grozave. Vom fi recunoscători dacă aștepți cu nerăbdare viitoarele noastre proiecte. Vom munci din greu.”

Celelalte șase echipe din „Road to Kingdom” au primit detaliile unei noi rundei, care va fi o evoluție de colaborare. Grupurile care se vor uni în următoarele perechi sunt:

 • TOO și VERIVERY,
 • ONF și PENTAGON,
 • ONEUS și The Boyz.

Cea de-a doua echipă care va fi eliminată din emisiune va fi anunțată după etapa a treia. Între timp, TOO și VERIVERY au început cea de-a treia rundă pe melodia „ON” de la BTS!

Sursa: soompi.es

Un gând despre „„Road to Kingdom” dezvăluie ce echipă este eliminată şi începe o nouă rundă

 1. Dumi

  Imi pare rau pentru Golden Child 😭😭 nu prea imi convine faza cu eliminarea…
  Abia astept sa vad si performantele celorlalte echipe…ne tin in suspans. Am crezut ca le vor da pe toate saptamana asta

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s