TWICE își deschide magazin online!

Într-o mișcare de marketing inteligentă, trupa TWICE deschide un magazin online în timpul promovărilor pentru revenire. Produsele pot fi cumpărate și din România.

În luna februarie, agenția TWICE, JYP Entertainment, a anunțat că a semnat un parteneriat exclusiv, o „alianță strategică”, cu  Republic Records, agenția americană considerată de Billboard ca fiind numărul 1 în anul 2019, datorită artiștilor săi care au dominat clasamentele Billboard anul trecut (Ariana Grande, Drake, Jonas Brothers, Post Malone , Taylor Swift). Interesul alianței îl reprezintă fanii K-pop și promovarea mai bună a trupei TWICE pe piața americană.

Înainte de lansarea EP-ului „More & More” la 1 iunie, TWICE a dezvăluit lansarea online a magazinului TWICE Shop care le va ajuta să se conecteze mai bine cu publicul american și cu siguranță le va ajuta să crească și în clasamente, aceasta fiind în opinia jurnalistului Jeff Benjamin o mișcare inteligentă.

Marfa disponibilă în magazinul online, care este disponibil și pentru România, la ultima noastră verificare, are inscripționat numele noului EP More & More  pe două de tricouri. Deocamdată magazinul nu are foarte multe produse, dar regăsim de vânzare versiunea digitală a lui „More & More”,  ce va fi inclusă în numărătorile celor de la Billboard.

TWICE are experiență bogată în vânzări de diferite produse, întrucât fanii K-pop sunt cunoscuți ca fiind consumatori pasionați atunci când vine vorba de artiștii preferați cu noi mărfuri de genul acesta, pe care le privesc ca pe o achiziție interesantă, potențial obligatorie. Fanii sunt obișnuiți deja să plătească un pic mai mult pentru transportul internațional sau pentru taxe pentru produsele de peste mări, astfel încât includerea unui album digital la o comandă de vânzare pentru un plus de 7 USD probabil nu va provoca prea multă îngrijorare cumpărătorilor care sunt de obicei dornici să își susțină artiștii preferați. În mod curios, albumele fizice nu au fost puse la vânzare în TWICE Store, în ciuda faptului că industria K-pop pune accentul principal pe produsele ca albumele fizice. TWICE a fost în mod constant cel mai bine vândut grup de fete din Coreea de câțiva ani, cu albumul „Feel Special” care a vândut peste 215.000 de exemplare fizice la nivel mondial și EP-ul „Fancy You” care s-a dat în aproape 200.000 de exemplare anul trecut, conform Hanteo Chart din Coreea.

Jeff Benjamin este de părere că noua strategie a agențiilor TWICE ar putea să le aducă acestora o clasare foarte bună în Billboard- reușită care nu este încă în palmaresul trupei de fete – mai ales că albumul cel nou are contribuții extrem de titrate, cum ar fi creatoarea de hituri Julia Michaels, care a scris melodia de titlu “More & More”, dar și alte nume la fel de cunoscute în industrie ca Justin Tranter și Zara Larsson, pe lângă mega producătorul din K-pop  J.Y. Park și BIBI, într-o combinație de contributori vestici și estici incredibilă.

Ce părere aveți?

Surse: forbes.com, billboard.com

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s