Yulhee spune cum l-a văzut prima dată pe Minhwan din FT Island, vorbește despre căsătorie + altele

Pentru a sărbători o lună de la lansarea canalului personal de YouTube, Yulhee a ținut o sesiune de Q&A.

În videoclipul ei, Yulhee a răspuns întrebărilor despre viața ei de zi cu zi și gândurile sale despre căsătorie. Ea a citit un comentariu care spunea: „Minhwan, poartă-te bine cu Yulhee”. Yulhee a răspuns dulce cerându-le fanilor să-i facă complimente lui Minhwan, din moment ce el s-a purtat foarte bine. Ea a împărtășit că s-a gândit că ar trebui să aibă mai multă grijă de el după ce l-a văzut venind acasă și plecând la muncă pentru serviciul militar.

Yulhee le-a răspuns și fanilor care și-ar dori să o vadă cum se ocupă mai mult de ea, mai degrabă decât despre viața ei de soție sau de mamă. Ea a răspuns că va încerca, de asemenea, să împărtășească mai multe momente din viața ei de zi cu zi prin intermediul videoclipurilor viitoare și și-a exprimat recunoștința pentru fanii care i-au trimis comentarii amabile în perioadele dificile din timpul sarcinii.

În timpul pauzelor, Yulhee a spus că ei și lui Minhwan le place să mănânce gustări noaptea. Ea a dezvăluit: „I-am spus o dată lui Minhwan: „Sunt deprimată zilele astea”, iar el a răspuns: „Poate pentru că nu am avut timp să vorbim mult în aceste zile”. Deși inițial a negat că acesta este motivul, ea a împărtășit că s-a simțit mult mai bine odată ce a mâncat și a avut timp să vorbească cu Minhwan a doua zi.

Pentru conținutul viitor al canalului său YouTube, Yulhee a tachinat lumea spunând că ar putea lansa în curând un cover de dans. De asemenea, ea a spus că iubește ideea de a continua vlogul parental de 24 de ore, întrucât Minhwan ar putea fi un tată mai activ zilele acestea.

Vorbind mai departe în legătură cu gândurile ei despre căsătorie, Yulhee a dezvăluit că ar vrut să se căsătorească de la o vârstă fragedă. Deși a crezut că va fi dificil să facă acest lucru după ce a intrat într-un grup de fete, a început să-și hrănească din nou acel vis după ce l-a întâlnit pe  Minhwan. Ea a spus: „Prima mea impresie despre Minhwan este de când ne-am întâlnit la începuturi la râul Han, într-o mașină. Nu-mi amintesc decât un lucru din acea noapte și acesta este: „Uau, nasul lui este foarte drăguț”.”

De asemenea, Yulhee a împărtășit faptul că un aspect pozitiv al căsătoriei este că are o familie care o susține și care are pe cineva pe care să susțină. Ea a explicat că cele două momente în care se simte cea mai fericită sunt atunci când își vede copiii și când îl vede pe Minhwan dormind.

În cele din urmă, Yulhee a dezvăluit, de asemenea, că a dat vestea că este însărcinată mai întâi surorii sale mai mici, care a fost încântată că va deveni mătușă. Ea a adăugat că Minhwan a  susținut-o mult când a trebuit să le dea vestea părinților ei. La încheiere, Yulhee și-a exprimat dorința de a răspunde mai multor întrebări din partea fanilor în viitor.

Aveți videoclipul complet mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s