Ce fac membrele I.O.I (Produce 101) după despărțire?

Chungha talks about friendship with Sunmi and I.O.I members ...

Seria „Produce 101” de pe Mnet a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai revoluționare programe de supraviețuire din k-pop. Popularitatea neașteptată și imensă pe care au obținut-o unii idoli și trupe de pe urma acestui show a schimbat radical industria coreeană de divertisment.

După succesul primului sezon, toți stagiarii, toți idolii fără succes voiau să-și încerce norocul la „Produce 101”, care, putea să fie o nouă șansă spre faimă chiar și pentru un idol cu ani grei de carieră.

Primul sezon din „Produce 101” a avut premiera în 2016 și a debutat ulterior prima sa trupă proiect de fete – I.O.I. Fetele au promovat timp de câteva luni, după care s-au despărțit și și-au urmat propriile cariere. Dar ce s-a ales de ele acum? Haideți să vedem!

Locul 1 – Jeon Somi

Pe Somi o știm de la programul de supraviețuire de la JYP Entertainment, „Sixteen”, în urma căruia s-au ales membrele TWICE. Aceasta nu a ajuns în componența TWICE, în schimb, a câștigat primul sezon din „Produce 101” cu o popularitate uimitoare. După încheierea activităților cu I.O.I, aceasta a apărut la câteva emisiuni de divertisment, apoi a părăsit JYP Entertainment pentru a se alătura la The Black Label în 2018. Somi a debutat solo, în sfârșit, în 2019 cu piesa „Birthday”, iar acum fanii așteaptă cu nerăbdare o revenire din partea ei.

Locul 2 – Kim Sejeong

Sejeong „a luptat” multă vreme cu Somi pentru prima poziție în „Produce 101”, luând în considerare că ambele aveau o popularitate imensă la emisiune. După ce a încheiat activitățile cu I.O.I, aceasta a debutat în trupa de fete de la Jellyfish Entertainment, gugudan, care, însă, nu a avut succes și nicio revenire din 2018. Sejeong, în schimb, se axează pe activitățile solo. Aceasta a fost protagonista dramei „School 2017” și a lansat piese solo de succes.

Locul 3 – Choi Yoojung

După I.O.I, Yoojung a debutat în Weki Meki în 2017 alături de Dooyeon. De asemenea, a fost membră a grupului proiect de la Fantagio și Starship, WJMK. La moment, activează în Weki Meki, trupa pregătindu-se de revenire.

Locul 4 – Kim Chung Ha

După I.O.I, Chung Ha și-a început cariera solo, devenind una dintre cele mai faimoase soliste k-pop la moment. Aceasta este cea mai de succes membră ex-„Produce 101” la moment.

Locul 5 – Kim Sohye

Cine o mai ține minte pe biata Sohye de la „Produce 101” care habar nu avea de cântat și dansat, ci voia să devină o actriță? Ei bine, după ce a încheiat activitățile cu I.O.I, familia ei a cumpărat contractul cu RedLine Entertainment, iar Sohye are acum propria agenție, S&P Entertainment. Aceasta activează acum în calitate de actriță și a primit rolul principal în mai multe drame TV.

Locul 6 – Joo Kyulkyung

După I.O.I, Kyulkyung a debutat în Pristin în anul 2017 și apoi în subgrupul Pristin V. După ce Pledis Entertainment nu le-a mai oferit activități fetelor din Pristin, Kyulkyung a început să activeze în China și chiar a devenit mentor la „Idol Producer”. În 2020, a fost dezvăluit că aceasta a cerut de la Pledis rezilierea contractului, cele două părți aflându-se, la moment, într-o dispută legală.

Locul 7 – Jung Chaeyeon

Chaeyeon s-a întors la activitățile cu DIA după „Produce 101” și mai nou, aceasta se axează mai mult pe cariera sa actoricească. Chaeyeon a jucat rolurile principale în dramele „To. Jenny” și „My Firs First Love”. Mai nou, a fost anunțat că nu va participa în activitățile de promovare ale trupei DIA cu noua piesă, iar fanii se întreabă dacă agenția intenționează să o distanțeze de cariera de idol în favoarea celei de actriță.

Locul 8 – Kim Doyeon

După „Produce 101”, Doyeon a avut un reality show cu colega Yoojung, apoi, cele două au debutat cu Weki Meki. De asemenea, Doyeon și-a făcut debutul actoricesc în 2017 în drama „Short”. La moment, încă sunt cele mai cunoscute membre din Weki Meki.

Locul 9 – Kang Mina

Mina a debutat alături de Sejeong în gugudan și e membră ale celor două subgrupuri, OguOgu și Semina. Mina și-a făcut și ea debutul actoricesc și a jucat roluri mai mici în diferite producții TV.

Locul 10 – Kim Nayoung

Nayoung a fost liderul trupei I.O.I, idar după încheierea proiectului, a debutat cu Pristin de la Pledis Entertainment alături de Kyulkyung. Din nefericire, trupa s-a destrămat în 2019, iar Nayoung a părăsit compania. Aceasta s-a alăturat companiei Sublime Artist Agency și și-a încântat fanii cu mai multe coveruri de dans.

Locul 11 – Yoo Yeonjung

După „Produce 101”, Yeonjung s-a alăturat grupului Cosmic Girls/WJSN drept mezina acestuia și promovează la moment drept cântăreață. Aceasta a câștigat competiția pentru vocaliste „V-1” în 2019.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s