Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji au o primă întâlnire captivantă în drama tvN “It’s Okay To Not Be Okay”

K-drama  “It’s Okay to Not be Okay” a dezvăluit fotografii de la prima întâlnire dintre personajele interpretate de Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji Have.

În “It’s Okay to Not be Okay” îi vom putea vedea juca pe Kim Soo Hyun în rolul lui Moon Kang Tae, un lucrător comunitar de la o secție de psihiatrie, și pe Seo Ye Ji, ca Go Moon Young, o scriitoare de povești pentru copii cu tulburări de personalitate și comportamente antisociale.

Drama tvN a dezvăluit la 1 iunie, prin intermediul unor poze de la filmări, dinamica fascinantă dintre Moon Kang Tae și Go Moon Young. În fotografii, Go Moon Young pare uluită, dar amuzată, în timp ce se uită la Moon Kang Tae cu ochii mari. Pe de altă parte,  Moon Kang Tae pare a fi un individ întunecat, având o expresie dură întipărită pe chip. Atmosfera este plină de tensiune, iar telespectatorii sunt deja încântați să observe chimia celor doi.

Moon Kang Tae și Go Moon Young trăiesc în lumi complet diferite, cu locuri de muncă și personalități diferite, dar au și ceva în comun, și anume faptul că niciunul dintre ei nu a  trăit încă dragostea adevărată. Există deja diverse speculații cu privire la modul în care cei doi se vor apropia. Telespectatorii pot aștepta cu nerăbdare povestea predestinată a lui Moon Kang Tae și Go Moon Young, care vor interpreta o poveste de iubire inedită.

Serialul are premiera în 20 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s