YG Entertainment confirmă că membrele BLACKPINK vor lansa melodii solo!

Las integrantes de BLACKPINK lanzarán canciones en solitario a partir de septiembre

YG Entertainment a confirmat faptul că membrele din BLACKPINK vor lansa melodii solo în acest an!

Pe data de 1 iunie, compania grupului de fete, YG Entertainment, a lansat următoarea declarație:

Bună ziua. Suntem YG Entertainment.

YG a informat recent fanii despre revenirea trupei în iunie și lansarea oficială a primului album complet în septembrie.

După ce am observat multe comentarii făcute de fanii din Coreea și din afară şi am văzut că sunteți curioși cu privire la planurile de lansare solo a a fetelor, am decis să vă informăm despre aceste pregătiri.

YG a lansat prima melodie solo în noiembrie 2018 de la Jennie, iar prezent lucrăm la debutul solo a lui Rosé de peste un an.

Vă solicităm înțelegerea voastră pentru că a durat atât de mult decât era de așteptat, deoarece intenționam să lansăm mai multe melodii care se facă parte dintr-un album, în loc să lansăm un single.

Melodiile solo ale lui Rosé au fost deja finalizate, iar data lansării lor este programată pentru luna septembrie, după lansarea primului album de la BLACKPINK. Asta se datorează faptului că membrele au fost de acord că revenirea trupei să aibă loc înainte, iar apoi cel a lui Rose.

De asemenea, avem planuri şi pentru melodia solo a lui Lisa, iar în prezent ne pregătim și de lansarea solo a lui Jisoo. Melodiile solo ale membrelor vor fi lansate în ordine, după lansarea primului album integral al grupului.

YG e foarte recunoscătoare fanilor din ţară și din afară, care au arătat interes și susținere faţă de trupa noastră de fete până acum De asemenea, mereu suntem la curent de opiniile voastre, care deși pot părea banale, în realitate sunt foarte utile.

YG nu va opri sprijinul și efortul vostru de a ajuta BLACKPINK să creeze muzică mai bună. Vă rugăm să sprijiniți în continuare membrele noastre, care muncesc din greu pentru a termina cu bine următoarea revenire.

Vă mulțumim.

Compania a confirmat anterior în luna mai că BLACKPINK se va întoarce pe scena muzicii k-pop în iunie, iar lansarea primului lor album va avea loc în septembrie.

Despre melodiile solo ale membrelor din BLACKPINK, s-a mai vorbit în urmă cu mai bine de un an și jumătate, în octombrie 2018, atunci când Jennie a debutat solo cu piesa „SOLO”.

Sursa: soompi.es

2 gânduri despre “YG Entertainment confirmă că membrele BLACKPINK vor lansa melodii solo!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s